Màster Universitari en Assessorament Genètic

5 Persones han demanat informació
1120 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.400 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Màster Universitari en Assessorament Genètic
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
Preu 13.400 €

Descripció

Amb el Màster universitari en Assessorament Genètic aprendràs a informar els pacients sobre malalties genètiques i a assessorar-los en temes de planificació familiar que hi estiguin relacionats (entendre'n l'herència, conèixer el risc de transmetre-les a la descendència, etc.).
Durant el màster rebràs formació especialitzada en genètica (genètica molecular, genètica del càncer, citogenètica, etc.) i en psicologia per poder proporcionar als pacients i a les famílies la informació i el suport necessaris per prendre les millors decisions. A més, assessoraràs els pacients i les famílies sota la supervisió de genetistes i doctors experts. El curs se centra en l'aprenentatge basat en problemes i s'estructura entorn a pràctiques clíniques i de laboratori.
El Màster universitari en Assessorament Genètic és l'únic curs d'Espanya acreditat oficialment per la Junta Europea de Genètica Mèdica per formar consultors genètics professionals. S'adreça principalment a graduats en ciències (Biologia, Química, Bioquímica, Farmacèutica o Medicina). Els estudiants de Psicologia i Infermeria que hi estiguin interessats hi podran accedir després de fer un curs de formació addicional.

Temari

  1. Perquè és l'únic màster per a la formació professional d'assessors genètics a Espanya acreditat per la Secció d'Assessors del Consell Europeu de Genètica Mèdica. La teva titulació final estarà reconeguda a Espanya i Europa, amb programes equivalents als reconeguts pel consell dels EUA i el Canadà, i et facilitarà poder treballar tant a la sanitat pública com en empreses privades.
  2. Perquè aborda l'assessorament genètic d'una manera integral i aporta una gran formació pràctica: aplicaràs la formació teòrica mitjançant sessions d'ABP (aprenentatge basat en problemes) i jocs de rol, en les pràctiques de laboratori assistencial i en les 500 hores d'entrenament clínic obligatòries.
  3. Per l'excel3lència de les seves instal·lacions (el màster s'imparteix al campus del Mar, annex al PRBB) i dels centres assistencials col·laboradors en què els nostres alumnes fan les pràctiques: Hospital Clínic, de la Vall d'Hebron i del Mar (Barcelona), Parc Taulí (Sabadell), etc.
  4. Pel seu excel·lent equip docent, format per professors i investigadors de la Universitat Pompeu Fabra i d'altres universitats reconegudes, assessors genètics titulats, i altres professionals de renom dels hospitals participants i del CIBERER (Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Rares).
  5. Pel grau de satisfacció elevat dels seus exalumnes (el 100% dels exalumnes el recomanaria) i per la necessitat creixent de professionals que té aquest sector

Destinataris

Adreçat a graduats en Ciències (Biologia, Química, Bioquímica, Farmàcia, Medicina o Psicologia) i en Infermeria. El nombre de participants és menor de 20 i està determinat en funció de la capacitat formativa dels centres, limitada fonamentalment per la gran formació pràctica del programa i la necessitat del contacte directe supervisat amb el pacient.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Els màsters, postgraus i cursos presencials de la UPF Barcelona School of Management combinen la participació activa de l'estudiant amb l'aprenentatge de conceptes teòrics i pràctics. Aquest tipus d'aprenentatge es centra en la discussió i resolució de casos pràctics a l'aula, així com en l'aplicació pràctica en situacions reals dels coneixements adquirits. Els programes presencials utilitzen un entorn virtual, l'Aula Global, com a espai de continuïtat entre les sessions presencials.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Professorat

Aurora Sánchez Díaz Alberto Plaja Rustein Judith Balmaña Gelpí Xavier Estivill Pallejà Gemma Castaño Vinyals Magi Farré Francesc Calafell Majó Clara Serra Juhé Ignacio Blanco Ivon Cuscó Martí Antonia Ribes Rubió Miguel del Campo Casanelles Ana Carrió M.Mar Borregán Prats Sara Pasalodos Victoria Campuzano Uceda Luis Alberto Pérez Jurado Teresa Pàmpols Ros Montserrat Milà Recasens Fernando Giráldez Orgaz Carme Brun Anna Soler Casas Mònica Carbonell

Tipus d'avaluació

Es realitzen avaluacions objectives de totes les àrees d'aprenentatge, entre elles, les classes teòriques, l'ABP i pràctiques d'ordinador, les pràctiques de laboratori i les pràctiques clíniques

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona School of Management

Horari

De dilluns a dijous, de 16.00 a 19.00 h (classes teòriques i ABP). Les pràctiques clíniques i de laboratori, de 9.00 a 14.00 h a coordinar amb els grups receptors.
Màster Universitari en Assessorament Genètic
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X