Màster Universitari en Informació Digital

1069 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Barcelona School of Management UPF
Màster Universitari en Informació Digital
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
On-line
Consulteu el preu

Descripció

La producció, gestió, representació i obtenció d'informació i de documentació digital s'ha convertit en una activitat quotidiana en molts àmbits professionals, així com en la majoria de les empreses privades i públiques.
La World Wide Web s'ha convertit en el context d'activitat professional, comercial i acadèmica d'un una envergadura impensable i imprevisible fa tan sols uns anys. Aquestes dades mostren que la informació en format digital ha passat a ser el centre de l'activitat econòmica d'un nombre cada vegada més gran d'empreses i que la tendència va en augment. La interacció personal i professional a través d'Internet està assolint una importància cada vegada més gran en el context dels serveis de comerç electrònic i de la web 2.0.
Els professionals sènior que en aquest moment estan desenvolupant tasques de responsabilitat en àmbits diversos del teixit empresarial i comercial de la nostra societat no han viscut, ni han estat formats en un món digital. Són per tant immigrants davant el nou escenari de les tecnologies de la informació.
Aquesta situació genera una necessitat de formació en l'ús i el tractament de la informació digital. El Màster Universitari en Informació Digital dóna resposta a aquesta necessitat amb un màster professionalitzador capaç de formar professionals amb habilitats i visió estratègica en el tractament de la informació i la comunicació digital.
L'evolució del mercat laboral i els ràpids canvis d'Internet han fet necessari concretar la formació inicial del Màster en Documentació Digital en 3 especialitzacions, cadascuna d'elles centrada en un perfil professional específic. D'aquesta manera, els estudiants podran aprofundir en els aspectes més avançats de cada àmbit després de cursar una primera part comuna. Les especialitats són les següents:

    Especialitat en Cercadors: Màrqueting Online (SEM) i Posicionament web (SEO)
    Especialitat en Usabilitat, disseny d'interacció i experiència d'usuari
    Especialitat en Documentació digital

Temari

Assignatures obligatòries comunes (21 ECTS):

    Fonaments en tecnologies web (7 ECTS)
    Web social (7 ECTS)
    Posicionament en cercadors (SEO) (7 ECTS)

Assignatura optativa comuna (7 ECTS):

    Dispositius mòbils: Prototipatge, Usabilitat, SEO, SEM i Analítica mòbil (7 ECTS)

Assignatures optatives d'especialitat (21 ECTS):

cercadors

    SEO avançat i màrqueting de continguts (7 ECTS)
    Màrqueting en cercadors (SEM) i monetització web (7 ECTS)
    Analítica web (7 ECTS)

usabilitat

    Disseny d'interfícies usables (7 ECTS)
    Avaluació d'usabilitat i experiència d'usuari (7 ECTS)
    Gestió de projectes i Frontend per UX (7 ECTS)

documentació Digital

    SEO avançat i màrqueting de continguts (7 ECTS)
    Sistemes de gestió documental (7 ECTS)
    Biblioteques digitals (7 ECTS)

Treball de Fi de Màster (11 ECTS)

Destinataris

Dirigit a titulats de comunicació, informació, publicitat i relacions públiques, així com de graus en ciències socials o titulats de carreres tècniques que desitgin especialitzar-se en el món del SEO, la gestió de la informació digital i del màrqueting en línia. També està orientat a professionals de la comunicació, el SEO, el màrqueting en línia i la web en general que vulguin completar i millorar la seva qualificació amb un Màster Universitari Oficial.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici de classes: 16 novembre 2018 (per confirmar) Fi de programa: 30 juny 2019 (per confirmar)

Titulació obtinguda

Segons l'especialitat escollida: Màster Universitari en Informació Digital. Especialitat en Cercadors: Màrqueting Online (SEM) i Posicionament web (SEO). Més informació. Màster Universitari en Informació Digital. Especialitat en Usabilitat, Disseny d'Interacció i Experiència d'Usuari. Més informació. Màster Universitari en Informació Digital. Especialitat en Documentació digital.

Promocions

  • Beques Talent
  • Ajudes d'altres organismes
  • Descomptes: Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.
  • Préstecs bancaris: Informa't sobre les condicions avantatjoses que la UPF Barcelona School of Management ha acordat amb les principals entitats financeres.

Preu

Consulteu el preu
Preu: per determinar
Màster Universitari en Informació Digital
Barcelona School of Management UPF
Campus i seus: Barcelona School of Management UPF
Barcelona School of
Balmes, 132-134 08008 Barcelona
Sol·licita informació
X