Màster Universitari Online en Cercadors: Màrqueting Online, Posicionament, Community Manager i Content Curator

1027 Persones estan visitant aquest curs
Preu 6.500 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Màster Universitari Online en Cercadors: Màrqueting Online, Posicionament, Community Manager i Content Curator
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
On-line
60 crèdits
Preu 6.500 €

Descripció

El Màster Universitari Online en Cercadors: Màrqueting Online , Posicionament, Community Manager Content Curator t'especialitza en el funcionament avançat dels motors de cerca i en les últimes tècniques de màrqueting digital.
Aquest màster, que imparteixen professionals de Yahoo!, Trucosgoogleanalytics.com, Geamarketing, Elisa Interactiva, etc., t'ensenyarà a treure el màxim rendiment dels cercadors (cercadors jeràrquics, verticals, metabuscadors, directoris, etc.) i de les eines de vigilància tecnològica i intel·ligència competitiva. Durant el curs aprendràs a utilitzar diverses eines d'anàlisi (especialment Google Analytics), a dissenyar programes de pagament per clic, a assegurar el bon posicionament dels teus continguts i a defensar un bon màrqueting de continguts (SEM).

Temari

  1. Perquè aprendràs de la mà de professionals d'empreses com Yahoo!, Trucosgoogleanalytics.com, GeaMarketing o Elisa Interactiva i tindràs professors de la talla de Cristòfol Rovira (premi "Qualitat de la Docència" per la UPF) o Mari Carmen Marcos, investigadora a la interacció usuari/informació aplicada a les últimes tecnologies.
  2. Per l'actualitat dels seus continguts: aprofundiràs en els teus coneixements de Google Analytics, aprendràs a posicionar webs als principals cercadors i estaràs al dia del funcionament de la spider i els nous algoritmes de Google, entre d'altres.
  3. Perquè t'obre les portes a un gran ventall d'oportunitats professionals amb alta demanda actual: consultories de màrqueting digital, community manager, consultores especialitzades en posicionament web i SEO, etc.
  4. Pel seu alt grau de personalització: al llarg del màster professors i tutors respondran de manera individual a qualsevol tipus de consultes que tinguis relacionades amb el contingut del programa.
  5. Perquè tots els estudiants que l'han cursat fins ara l'han valorat positivament.

Destinataris

El Màster Universitari Online en Cercadors s'adreça a titulats de Biblioteconomia i Documentació, Publicitat i Relacions Públiques, Ciències Socials o titulats de carreres tècniques que es vulguin especialitzar en el món del màrqueting online. També el poden cursar professionals del posicionament, del màrqueting online i de la vigilància tecnològica i la intel·ligència competitiva.
  • Dirigit a professionals del posicionament, del màrqueting online i de la vigilància tecnològica / intel·ligència competitiva.
  • Dirigit a titulats de Publicitat i Relacions Públiques, Biblioteconomia i Documentació, titulats en carreres tècniques o de ciències socials que vulguin especialitzar-se.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia didàctica innovadora basada en l'aula digital, publicacions en format web, fòrums de discussió, debats entre els participants i realització de tallers monitoritzats pel professor. L'aula sobre la qual s'imparteix el curs està desenvolupada amb el gestor de continguts Moodle. L'accés es fa a través de la pàgina principal de la Universitat Pompeu Fabra mitjançant unes claus que es proporcionaran abans del començament del curs. L'aula conté tots els elements necessaris per al desenvolupament del curs: -Material docent exclusiu elaborat per més de quaranta professors -Exercicis -Fòrums de debat per compartir opinions i experiències entre els professors i els estudiants -Fòrums de consultes amb els professors, la direcció, el tutor pedagògic i l'administrador de webs

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Objectius

  • Proporcionar la formació més completa en cercadors online per treure'n el màxim rendiment.
  • Obtenir coneixements profunds sobre cercadors especialitzats.
  • Dominar l'ús i el funcionament dels diversos sistemes de cerca (cercadors jeràrquics, verticals, metacercadors, directoris, etc.)
  • Dotar els participants dels coneixements necessaris per dissenyar programes de pagament per clic i de posicionament en cercadors.
  • Optimitzar les habilitats de cerca avançada i d'exploració intel·ligent.
  • Optimitzar l'ús de les opcions avançades dels cercadors.

Pràctiques

Extracurriculares

Tipus d'avaluació

L'avaluació del Màster Universitari Online en Cercadors es fa de manera independent per a cada unitat. En ella, s'hi té en compte: -La participació de l'estudiant en el fòrum de debat. -La complec
Màster Universitari Online en Cercadors: Màrqueting Online, Posicionament, Community Manager i Content Curator
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X