Máster universitario en Arquitectura·BarcelonaArch (MBArch)

1093 Persones estan visitant aquest curs
entre 2.500 € i 5.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Máster universitario en Arquitectura·BarcelonaArch (MBArch)
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
1 any
entre 2.500 € i 5.000 €

Descripció

El màster universitari en Arquitectura·BarcelonaArch (MBArch) té com a objectiu formar, de manera flexible o dirigida a l'especialització, en la recerca i la innovació o en el projecte contemporani d'arquitectura, els futurs professionals i/o docents, des de l'expertesa, l'erudició, la tradició, la pràctica professional i l'enfocament integral de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

Temari

Gestió i Valoració Urbana i Arquitectònica
Fomentar la recerca en el camp de la planificació i la gestió de la ciutat i del territori, abordant la problemàtica territorial, urbana i immobiliària des d'una perspectiva transdisciplinària que té en compte els aspectes tècnics, jurídics, econòmics i socials de la gestió i la valoració urbana.

Urbanisme
Formar investigadors altament qualificats en el camp de la recerca urbanística. Planteja l'estudi i la reflexió acadèmica sobre temes centrals de la història de l'urbanisme i la urbanística contemporània, de les formes d'anàlisi i intervenció tant a escala territorial com urbana.


Projecte, Procés i Programació
Formar en les tècniques d'investigació sobre la teoria i la pràctica del projecte. Incideix en els elements bàsics per investigar sobre la poètica, l'ètica i l'epistemologia del disseny arquitectònic, i aprofundeix en el coneixement de l'obra d'autors de referència, tot recuperant la idea de funció per restaurar-la en el centre del projecte.

 

Teoria, Història i Cultura
Proporcionar l'especialització i els coneixements d'excel·lència necessaris per a l'exercici professional en el camps de la gestió cultural i de museus, la gestió del patrimoni arquitectònic i urbà, la mediació en processos de participació i l'elaboració de documentació històrica i patrimonial per a tots tipus d'institucions públiques i privades.

 

Arquitectura, Energia i Medi Ambient
Adquirir i desenvolupar la capacitat i l'habilitat investigadores en els àmbits de l'avaluació energètica de l'arquitectura i les estructures urbanes; la valoració mediambiental de projectes arquitectònics i urbanístics, i l'aplicació de les tècniques naturals i artificials de condicionament ambiental.
 

Estructures a l'Arquitectura
Dotar dels coneixements necessaris per al desenvolupament de tasques d'anàlisi, de projecte i d'investigació en l'àmbit de les estructures arquitectòniques.
 

Innovació Tecnològica a l'Arquitectura
Formar especialistes en l'àmbit de la innovació tecnològica, amb els coneixements avançats i les habilitats tècniques suficients per aplicar-los en el projecte i treballar en equips d'investigació i innovació.
 

Restauració i Rehabilitació Arquitectònica
Impartir coneixements que siguin aplicables per al desenvolupament de tasques d'anàlisi, projecte i recerca en els àmbits de la rehabilitació i la restauració arquitectònica
 

Contemporary Project
Expansió, investigació i difusió de la manera de projectar a la ciutat de Barcelona, referent mundial del disseny arquitectònic i urbà, amb un èmfasi especial en el paper de la materialitat i l'execució de diferents escales del projecte arquitectònic. S'imparteix íntegrament en anglès.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar el màster, els postgraduats i postgraduades seran capaços de: Competències transversals Les competències transversals descriuen allò que un titulat o titulada és capaç de saber o fer en acabar el seu procés d'aprenentatge, amb independència de la titulació. Les competències transversals establertes a la UPC són emprenedoria i innovació, sostenibilitat i compromís social, coneixement d'una tercera llengua (preferentment l'anglès), treball en equip i ús solvent del recursos d'informació. Competències específiques Capacitat per adquirir una perspectiva global equilibrada i raonada, des del punt de vista del medi ambient i la tecnologia arquitectònica, de l'estat de la qüestió dels temes d'actualitat, els coneixements i investigacions de les diverses especialitats, podent després discernir i debatre sobre la línia triada. Capacitat per adquirir una perspectiva global equilibrada i raonada de l'estat de la qüestió, des del punt de vista de l?urbanisme i el p

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Máster universitario en Arquitectura·BarcelonaArch (MBArch)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Campus i seus: Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
C/ Jordi Girona, 31 08034 Barcelona
Sol·licita informació
X