Ostelea

MBA en Hospitality i Turisme

Ostelea

Màster
Presencial
72 Crèdits
  • Madrid
18.677 €

MBA en Hospitality i Turisme

Descripció

L'MBA en Hospitality & Tourism Management està especialment dissenyat per facilitar el desenvolupament com a gestors de professionals del sector de hospitality, o d'aquells que aspiren a ser-ho.Per què un MBA a Hospitality & Tourism Management avui en dia?

La conjuntura turística actual, de constant incertesa, fa que sigui el millor moment per formar-se i invertir temps en adquirir coneixements que li permetran progressar professionalment, podent accedir a nous reptes. Aquests desafiaments, que es podran plasmar a la realitat empresarial del turisme, s'abordaran a través d'un pla de negoci, aportant capacitat estratègica, analítica i econòmic financera del sector.

És el moment oportú d'aprofitar l'entorn canviant del professional del management en turisme, per proporcionar un gir qualitatiu al seu perfil com a futur directiu.

En el context nacional (turisme receptor) i des d'un punt de vista agregat, el turisme de negocis va tenir un impacte econòmic estimat de gairebé 4.400 milions d'euros en l'últim any.


Veure més

Temari del curs

L'MBA Hospitality & Tourism Management d'Ostelea es classifica en 5 mòduls:
  • Estratègia empresarial
  • Màrqueting i comercialització
  • Direcció d'operacions
  • Habilitats directives
  • Treball fi de màster

Competències per a les que et prepara el curs

L'MBA et permetrà: Visió internacional en la indústria turística: Oferir una formació directiva amb visió internacional en la indústria turística, a la vegada que una perspectiva flexible i adaptable a un entorn global canviant i competitiu integrant els principals àmbits de la gestió turística des d'una òptica interdisciplinària i integral. Estratègia: Assegurar una gestió empresarial turística basada en plans estratègics, i orientada a l'obtenció de resultats. Necessitats: Donar resposta a les necessitats de formació de directius especialitzats en el sector turístic. Innovació: Desenvolupar la capacitat d'innovació i de gestió dels directius d'empreses turístiques i hoteleres, oferint coneixements i habilitats en noves tecnologies aplicades al turisme i, en particular, a l'e-Tourism. Futurs líders: Formar els futurs líders de la indústria hotelera i turística global Tendències: Analitzar les tendències globals del sector.

Metodologia

El màster, que es desenvolupa sota una metodologia distància en línia, pot realitzar-se en 12 mesos, gràcies al seu model d'aprenentatge flexible que s'adapta a les necessitats dels participants.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data inici: octubre 2016.

Objetius


  • L'MBA en Hospitality & Tourism Management busca potenciar les capacitats directives dels gestors de hospitality, contribuint al seu desenvolupament professional, alhora que a la millora de la competitivitat i rendibilitat dels seus establiments, així com facilitar l'especialització en hospitality management a postgraduats universitaris amb vocació de desenvolupament professional en aquest sector.

  • Al seu torn, tracta de fomentar l'esperit emprenedor en projectes relacionats amb la hospitality, aportant competències necessàries per col·locar el producte i / o el negoci en el mercat en les degudes condicions de solvència, rendibilitat, atractiu per al consumidor i competitivitat. Així mateix, especialistes capaços d'entendre i explotar les oportunitats que les noves tecnologies i les xarxes socials i Internet ofereixen per desenvolupar negocis innovadors i que facin del virtual / digital una fortalesa.Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà triple titulació: El títol MBA a Hospitality & Tourism Management, per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality. MBA in Hospitality & Tourism Management, per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

En finalitzar el màster, l'alumne podrà exercir en: Direcció o gerència d'hotel o d'altres empreses de restauració i de turisme. Responsable d'àrees funcionals en empreses turístiques o director supervisor operatiu. Direcció corporativa a empreses turístiques i hoteleres, en qualsevol de les seves àrees funcionals. Direcció d'empreses del sector turístic en general. Llocs de responsabilitat en empreses privades o públiques del sector. Càrrecs en empreses vinculades a la indústria hotelera i turística, en ofertes complementàries, de màrqueting i comercialització. Emprenedor en negocis del sector turístic o relacionats amb el mateix. Consultor / assessor turístic i hoteler.

Promocions

Ostelea posa a disposició dels candidats, dos tipus de línies per al finançament del Màster, d'una banda, Ajudes Econòmiques, d'altra banda el Programa de Beques.

Preu

18.677 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

MBA en Hospitality i Turisme