Curs de Tècnic Mecànic d'Automòbils de Competició

12 Persones han demanat informació
2298 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Monlau Motul Technical School
Curs de Tècnic Mecànic d'Automòbils de Competició
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
2 anys
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

El principal objectiu de la nostra escola és donar l'oportunitat a joves homes i dones per formar-se com mecànics especialistes en motocicletes de competició en totes les seves especialitats segons els mètodes, criteris i necessitats dels equips professionals i empreses especialitzades que actuïn en aquest sector.









 

Temari

Els continguts principals que es desenvolupen durant els dos anys de formació s'estructuren de la següent manera:
  • Tecnologia de motor  
  • Tecnologia de xassís  
  • Assignatura d'electricitat  
  • Assignatura de mecànica de taller  
  • Assignatura de mecànica pràctiques  
  • Assignatura d'informàtica  
  • Assignatura de mecanització  
  • Assignatura de síntesi  
  • Assignatura d'anglès  

En els cursos realitzats fins ara i en el futur, amb l'objectiu de realitzar una completa formació, Monlau Competició ofereix a l'alumne la possibilitat de realitzar pràctiques en equips professionals en totes les especialitats del motociclisme, com en el Team D'Antin, Team Campetella, Team Pons, BQR Honda Team, Team Matteoni i Moto Academy GP entre d'altres.Al Campionat de Catalunya i d'Espanya de Velocitat també poden participar amb el nostre equip Team Monlau Competició, així com en gran quantitat d'equips del campionat i fórmules de promoció com KTM Supermotard, Telefónica Movistar, Critèrium Derbi Malossi o les 24 Hores de Resistència del Circuit de Catalunya.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Titulació obtinguda

Diploma de "Monlau Competició" reconegut per la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme.   Diploma d'aptitud "Monlau Competició".   Titulació Indústria "Responsable de taller".  

Promocions

Inversió en el nostre futur
Repsol i Monlau treballen junts per la formació de joves estudiants. És aquí on entren les Beques Repsol, facilitant l'entrada a l'Escola els alumnes finançant fins a la meitat del cost d'un curs acadèmic.
Repsol porta més de 40 anys donant suport a l'esport a través del patrocini de diferents disciplines del motorsport. Durant aquest temps, la companyia energètica s'ha consolidat com un referent en tecnologia, innovació i desenvolupament de productes per a l'alta competició, així com en el suport a les joves promeses.
L'Escola dóna suport als millors enginyers, mecànics per tal que puguin desenvolupar la seva carrera professional afermant el futur del motociclisme i l'automobilisme espanyol.
 
Beques per als alumnes de mecànica:
15 beques per a alumnes de mecànica de competició d'automobilisme que acreditin millor expedient acadèmic en finalitzar l'últim curs, sent l'import de la beca equivalent al 50% del cost total de l'últim curs.
15 beques per a alumnes de mecànica de competició de motociclisme que acreditin millor expedient acadèmic en finalitzar l'últim curs, sent l'import de la beca equivalent al 50% del cost total de l'últim curs.
 
Condicions Econòmiques
Les condicions econòmiques del curs 2016-2017 són les següents: Primer any de Formació: Matrícula: a pagar en el moment de formalitzar la matrícula. Import curs: Inclou activitats formatives segons pla d'estudis, material didàctic, material fungible de taller, activitats extraescolars, visites a empreses, conferències i masterclass, indumentària i assegurança escolar.
 
Condicions de Pagament
a) Fraccionat en 11 quotes (des de Setembre fins a Juliol, ambdós inclosos).
b) Realitzant el pagament total del curs, es podran beneficiar d'un 5% de descompte sobre el total de la mateixa. Segon any de formació: les mateixes condicions de matrícula, indumentària, material de treball i quotes del primer any de formació més l'augment de l'IPC.
 
Curs de Tècnic Mecànic d'Automòbils de Competició
Monlau Motul Technical School
Campus i seus: Monlau Motul Technical School
MONLAU COMPETICIÓN
POTOSÍ 38 08030 BARCELONA
Sol·licita informació
X