Curs de Pastisseria Gourmet: masses fermentades dolces i salades

1083 Persones estan visitant aquest curs
Preu 59 €
Sol·licita informació
Creative Signatures
Curs de Pastisseria Gourmet: masses fermentades dolces i salades
Sol·licita informació
Curs
On-line
Preu 59 €

Descripció

La brioixeria al nivell de l'alta cuina.
Sabor i textures perfectes en croissants, brioixos, ensaïmades i pasta de full
Daniel Álvarez, reconegut xef especialitzat en rebosteria i pastisseria, et porta en aquest curs tots els coneixements, la tècnica i els consells per a què espectaculars creacions de pastisseria amb l'excel·lència de sabor i textura dignes de l'alta cuina. Un curs d'alta qualitat per aprendre a elaborar les masses, la seva fermentació, el laminat, la forma i la cocció. Descobreix i aprèn elaboracions tan singulars i delicioses com la pasta de full invertit.
El treball amb masses fermentades per a l'execució de pastes i brioixos, requereix destresa i molta delicadesa. En aquest curs online el xef Daniel Álvarez t'ensenya tots els factors a tenir en compte per elaborar diferents tipus de masses dolces i salades (brioix, croissants, pasta de full i ensaïmada) i desenvolupar les seves diferents productes derivats amb la millor qualitat.
Què inclou el curs:
• 2h 25 'de vídeo HD
• 18 vídeo-lliçons
• 6 receptes
• Material complementari
• Certificat del curs

Temari

Teoria de les farines, el pastat i fermentació
Massa croissant
Croissant (recte)
Croissant de xocolata
Croissant d'emmental i alfàbrega
Pain au chocolat (napolitanes)
Trenes

Massa brioix
Brioix natural
Bostock

Massa ensaïmada
Ensaïmada
Ensaïmada de crema
Crema pastissera

Massa pasta de full i pasta de full invertit
Milfulls
Pastís de poma
Pomes confitades
 
Material recomanat per al curs:
Pastadora
Corró
Laminadora (opcional)
Ratllador microplane
Tallapastes
Bicicleta tallador extensible

Competències per a les quals et prepara el curs

Aprendràs: Tota la teoria necessària sobre les farines, llevats, els tipus de mantega i les seves diferències, la importància del pastat i la cocció de masses fermentades. Daniel Álvarez t'ensenyarà, de principi a fi, l'elaboració de diferents productes de pastisseria dolços i salats a partir de diferents masses (brioix, croissants, pasta de full i ensaïmada). Descobriràs productes tan únics com el Bostock o elaboracions tan exclusives com la pasta de full invertit, una variació singular de la massa de pasta de full que proveeixen al resultat d'una experiència de sabor única. El xef Daniel Álvarez, expert en aquestes tècniques i productes, t'explicarà tot el que cal tenir en compte. Daniel t'ensenyarà la importància del farcit de les pastes, així com les receptes per a la seva elaboració.

Destinataris

Aquest curs va dirigit tant a professionals com foodies amants de la qualitat gastronòmica que vulguin dominar tots els elements que influeixen en el treball amb masses fermentades i la brioixeria per aconseguir la millor textura i el millor sabor en el producte final.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Professorat

Daniel Álvarez Dalua.
Curs de Pastisseria Gourmet: masses fermentades dolces i salades
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193 (Barcelona)
Sol·licita informació
X