MASTERD Profesionales

Curs de Pastisseria i rebosteria

MASTERD Profesionales

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona
consultar preu

Curs de Pastisseria i rebosteria

Descripció


El curs de pastisseria ha estat confeccionat per oferir als nostres alumnes una visió completa de l'art de la pastisseria i la rebosteria.



Va dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de pastisser / ao consolidar les tècniques adquirides prèviament a partir dels patrons de qualitat establerts per l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme.

L'ús de tècniques culinàries específiques per a aquests productes gastronòmics et convertirà en un especialista en la matèria.


Veure més

Temari del curs

  • Tècniques culinàries, equipament i matèries primeres
  • Cremes i farcits
  • Diferents masses
  • Xarops, banys, confitures, salses i coulis
  • Pastes, mignardises i petit fours
  • Sorbets i gelats
  • Pastissos
  • Postres de restauració
  • Postres bàsics i tradicionals
  • Fondant i cupcakes
  • Pastisseria salada
Veure més

Requisits

Sense requisits.

Objetius

Conèixer les diferents tècniques culinàries relacionades amb la pastisseria.
Dominar els equipaments i les matèries primeres necessàries d'acord amb cada especialitat.
Familiaritzar-se amb les particularitats pròpies de la gelateria així com les noves tendències de pastisseria.
Aprendre les nocions bàsiques sobre pastisseria salada.

Titulació obtinguda

Escola Superior Hostaleria + Diploma acreditat per la Càtedra UPM MasterD.

Perspectives laborals

Gràcies als coneixements adquirits en aquest curs, podràs accedir amb més facilitat a llocs de treball relacionats amb:
hotels, restauració, pastisseries, Empreses de productes alimentaris, indústries agroalimentàries...

Promocions

I de regal gaudeix d'un accés a l'Escola MASTERCHEF dirigida per Jordi Cruz durant 6 mesos, amb més de 170 classes, amb tècniques, trucs, receptes, etc. realitzats pels professors i els millors alumnes de l'Escola.



Carnet Manipulador d'Aliments gratis el curs de manipulador d'aliments.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Pastisseria i rebosteria