CODEF Consultors de formació
Curs
On-line | Semi-presencial
 • Girona
consultar preu

Peixos d'Aquari

Descripció

Curs dirigit a particulars amants de la aquariofília, disposin o no d'aquari, i també als qui vulguin treballar en establiments amb secció de peixos.

Amb aquest curs es pretén que l'alumne, tingui o no coneixements previs, pugui capacitar-se per treballar en àmbits relacionats que requereixin aquest perfil professional.

Modalitat online amb continguts i vídeos pràctics.


Temari del curs

 • Unitat Didàctica 1. L'aquari: components i manteniment de l'aigua. Elements físics, instal·lació, manteniment i controls.
 • Unitat Didàctica 2. Anatomia, alimentació, reproducció i malalties.
 • Unitat Didàctica 3. Peixos d'aigua freda: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
 • Unitat Didàctica 4. Peixos d'aigua calenta: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
 • Unitat Didàctica 5. Peixos d'aigua salada: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
 • Unitat Didàctica 6. Coneixement i aspectes fonamentals de la legislació vigent de protecció dels animals CCAA i l'Estat Espanyol. Llei 22/2003 del 4 de juliol i RD 2/2008 del 15 d'Abril Generalitat de Catalunya.
Veure més

Destinataris


 • Aquest curs en línia està dirigit a totes aquelles persones interessades en la aquariofília domèstica, amb o sense experiència, i que vulguin iniciar-se en aquest apassionant món.

 • A treballadors de botigues de mascotes que vulguin adquirir coneixements en aquest sector específic, així com a auxiliars o tècnics veterinaris que vulguin ampliar el seu currículum. Exercici d'activitats relacionades amb peixos en establiments comercials o no.Metodologia

L'estudi de la part teòrica ho fas des de casa teva i al teu ritme amb el suport del professorat.

Aquesta teòrica quedarà contrastada i aprovada amb les pràctiques presencials (OPCIONAL).

Podràs assistir a la a classes presencials en els nostres centres.
Tindràs tutories semanaless.

Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc, del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol.

Examen online de cada mòdul didàctic segons s'avanci en l'estudi dels mateixos.

Aula Virtual amb activitats didàctiques, classes presencials de reforç, tutories, fòrums de debat, material complementari i accés directe als nostres tutors i aula virtual.

Lloc on s'imparteix el curs

Marquès de Caldes de Montbui,123 bx 17003
Girona (Girona)

Objetius


 • Com a particular, permet instal·lar, mantenir i perfeccionar correctament un aquari dg & eacute; stic.

 • Com dependent de botiga d'animals, ampl & iacute; als coneixements per treballar en botigues especialitzades que incloguin secci & oacute; de peixos d'aquari.

 • Com Auxiliar o T & eacute; cnic veterinari, completa la formaci & oacute;, augmentant as & iacute; les possibilitats d'exercir professionalment en empreses del sector.Titulació obtinguda

Diploma de Tècnic especialista en aquaris atorgat per la nostra institució.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Peixos d'Aquari