Postgrau en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips

1029 Persones estan visitant aquest curs
Preu 3.300 €
Sol·licita informació
ENEB
Postgrau en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
300 hores
Preu 3.300 €

Descripció

Aplica les tècniques de Coaching i PNL en la gestió d'equips de treball i adquireix les habilitats d'un líder amb aquest Postgrau online en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips.

El lideratge d'equips és una de les funcions més essencials per a una companyia. Tenint en compte la rellevància del factor humà dins de qualsevol empresa, saber dirigir i liderar equips de treball és fonamental per poder desenvolupar tot el potencial dels treballadors, assolir els objectius proposats per l'empresa i assegurar l'èxit en el món empresarial. La persona encarregada d'ocupar aquest lloc de gran responsabilitat ha de comptar amb una formació específica en aquesta matèria i posseir una sèrie de qualitats i habilitats personals.
Coneix la importància del Coaching i la PNL en la gestió d'equips i adquireix tècniques de lideratge, comunicació i motivació.
En l'actualitat comptem amb dues tècniques molt eficaces que ens ajuden a prosperar tant en l'esfera personal com professional: parlem del coaching i la programació neurolingüística (PNL). Aquestes disciplines ens ajuden a indagar en el nostre món interior perquè puguem detectar les nostres forces i debilitats, potenciar les primeres i localitzar aquelles àrees de millora. Així mateix, ens permeten reforçar la confiança i seguretat en nosaltres mateixos, assolir els objectius i metes proposats, incrementar les nostres competències i aptituds i millorar les nostres relacions interpersonals.
En concret, la PNL estudia la connexió existent entre el nostre sistema nerviós, llenguatge i comportament; és a dir, tracta d'explicar el procés pel qual les persones capten a través dels sentits el món que ens envolta, quina imatge o percepció creem i com ho expressem a través del llenguatge. Tant el coaching com la PNL ens ofereixen tècniques i instruments que es consideren imprescindibles per gestionar a un equip de treball de forma eficaç. Ara pots formar-te en les dues disciplines gràcies a aquest Postgrau online en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips. A més, el Postgrau inclou de regal un curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate (opcional).
Aprendràs a detectar i potenciar el talent, a organitzar els equips i a assignar les tasques en funció de les capacitats individuals. Coneixeràs tècniques de motivació, negociació i resolució de conflictes, i adquiriràs les habilitats socials i comunicatives que tot líder ha de tenir. Estudiaràs els fonaments i els diferents tipus de coaching que es poden aplicar dins d'una organització i coneixeràs com projectar la PNL en la gestió d'equips. Aquest Postgrau et prepara per afrontar qualsevol repte i dificultat que es presenti en l'àmbit empresarial, així com per aconseguir l'èxit en la teva vida personal i professional.

Temari

Bloc 1. Gestió de personal i habilitats directives.
Bloc 2. PNL (Programació Neurolingüística).
Bloc 3. Gestió dels recursos humans.
Bloc 4. Coaching.
Bloc 5. Tècniques de negociació.

Destinataris

Aquest Postgrau online està dirigit a totes aquelles persones que vulguin aplicar tècniques de Coaching i PNL a la gestió d'equips i experimentar els seus beneficis.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Tutoria en línia disponible durant la realització del curs. Material del curs descarregable des de la plataforma de l'acadèmia. Compatible amb qualsevol sistema operatiu i dispositius mòbils.

Durada

Tens 6 mesos per completar el curs. Si cal, aquest termini es pot prorrogar per 6 mesos més.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs, rebràs una doble Certificació. Certificació Acreditativa del Postgrau en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips. Certificació Acreditativa del Curs Business English Program. El curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate és opcional i en cap cas condiciona la titulació de Postgrau.

Promocions

El Postgrau inclou com a regal un curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate (opcional).

Borsa de treball

Un cop finalitzat el curs, podràs apuntar-te a la Borsa d'Ocupació d'ENEB, la qual té conveni amb importants firmes empresarials.

Tipus d'avaluació

En finalitzar cada tema, hauràs de realitzar una autoavaluació perquè comprovis els coneixements adquirits. La nota final s'obté a través d'un treball de cada un dels mòduls.

Horari

Posa't el teu propi horari, ja que el curs és online.
Postgrau en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips
ENEB
Campus i seus: ENEB
ENEB
C/ Llull 321-329 08019 Barcelona
Sol·licita informació
X