Tech Talent Center UPC

Postgrau en Habilitats Directives - PHD

Tech Talent Center UPC

Postgrau
Presencial
120 Hores
  • Barcelona
consultar preu

Postgrau en Habilitats Directives - PHD

Descripció

La responsabilitat directiva transcendeix del simple desenvolupament d'unes competències que facilitin l'assoliment d'uns objectius empresarials. Cal, prèviament, haver integrat quina és la finalitat última del directiu, que s'espera d'ell; haver construït el propi marc de creences, valors i estils que, emmarcats en l'organització, permeten establir un model propi de direcció que faciliti la construcció i desenvolupament de l'equip.A més, els llocs directius tenen dues característiques que els determinen:1.La singularitat del lloc de treball: Cada lloc directiu és únic en si mateix i queda determinat tant per les responsabilitats que se li assignen com per la personalitat i l'estil de qui ocupa el càrrec.

2.Complejidad: Els llocs directius no poden ser definits únicament per funcions i tasques, sinó que cal també identificar els rols i les responsabilitats associades a cada directiu.El Postgrau en Habilitats Directives està dissenyat atenent a aquestes característiques per proporcionar uns coneixements, unes tècniques i un entrenament que permeti desenvolupar el lideratge.Aquest postgrau forma part de l'oferta Executive Modular, pel que una vegada finalitzat pots prosseguir la teva formació amb el màster MBI.


Veure més

Temari del curs

Comunicació
Comunicació Interpersonal com a eina de gestió estratègica I
Comunicació Interpersonal com a eina de gestió estratègica II
Presentacions En Públic I
Presentacions En Públic II
Comunicació En situacions de crisi en l'empresa

Treball en equip
Gestió D'equips innovadors I
Gestió D'equips innovadors II
La Gestió dels conflictes com a font d'innovació i creativitat I
La Gestió dels conflictes com a font d'innovació i creativitat II
El Lideratge transformador I
El Lideratge transformador II
La Gestió d'equips multiculturals I
La Gestió d'equips multiculturals II
El Paper del coach en la gestió d'equips I
El Paper del coach en la gestió d'equips II
Els Rols del consultor en l'equip de projecte I
Els Rols del consultor en l'equip de projecte II
Outdoor. Formació a l'exterior

Gestió del temps
Productivitat Personal
Gestió Del email
Eines De productivitat

Negociació
Què Entenem per negociació?
La Capacitat comunicativa en negociació.
Els Diferents estils de negociació
Veure més

Destinataris

Destinataris:

Acull professionals provinents de qualsevol dels sectors de l'activitat empresarial, amb independència de la seva formació inicial, sempre que comptin amb experiència laboral per compte propi o aliè. El programa és una oportunitat per analitzar les seves comeses específiques de forma integrada i els ajuda a acomodar la seva tasca al marc d'objectius i polítiques generals de l'empresa.També és adequat per a aquells professionals que, tenint experiència directiva, desitgin actualitzar els seus coneixements, ja que el PHD està periòdicament actualitzat amb les últimes tendències del management.DIRIGIT A:

Diplomats i Llicenciats

Enginyers tècnics i superiors

Professionals amb experiència

director general

Gerent

Adjunt a Direcció

Directors de divisió

Directors i Responsables Departament

Directors i Responsables d'Àrees Funcionals

Consultors i as

Veure més

Requisits

Requisits d'admissió Els alumnes han de disposar de títol universitari (llicenciat, enginyer, diplomat, enginyer tècnic) o acreditar experiència professional. Per poder accedir al procés d'admissió, els candidats hauran de presentar una carta de motivació i el currículum vitae actualitzat.

Metodologia

El mètode pedagògic és innovador en si mateix, combinant diferents recursos i materials amb l'objectiu que els alumnes aprofitin al màxim el programa. ? Sessions pràctiques amb professionals del sector. ? Masterclass amb directius del sector. ? Mètode del cas i la simulació. ? Simuladors de negocis. Campus Virtual Els alumnes d'aquest postgrau tindrà accés al campus virtual, una eficaç plataforma de treball i comunicació entre alumnes, professors, direcció i coordinació del curs. Aquesta eina permet obtenir la documentació de cada sessió formativa abans de l'inici, treballar en equip, fer consultes als professors, visualitzar les notes ...

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Horari/Torn

Divendres 16:00 a 21:00 h - Dissabte 09:00 a 14:00 h.

Durada

Durada: 120 hores - 15 ECTS.
Propera convocatòria: 22/09/2017.

Lloc on s'imparteix el curs

Tech Talent Center - UPC. Barcelona

Objetius


  • Oferir els coneixements i les tècniques que permetin als participants enfortir les habilitats necessàries per a exercir el paper de líder a les seves organitzacions.

  • Analitzar l'evolució del món del treball per poder determinar les competències que seran essencials els propers anys per poder desenvolupar una direcció potent i eficaç.

  • Identificar els paràmetres sobre els quals es construeix i s'avalua una actuació directiva.

  • Conèixer les bases sobre les quals es construeixen les relacions interpersonals a la feina.

  • Entrenar en les principals habilitats directives vinculades a la direcció d'equips de treball.

  • Realitzar exercicis d'autoconeixement que permetin enfortir els propis factors positius i identificar les mancances personals.

  • Conèixer les tècniques de negociació i gestió de conflictes que permetin gestionar situacions de tensió a la pròpia organització i amb clients i proveïdors.Titulació obtinguda

? Titulació pròpia de Postgrau en Habilitats Directives per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). ? Titulació privada de Postgrau en Habilitats Directives per l'Euncet Business School. En cas que l'alumne no tingui titulació universitària, obtindrà un certificat de superació del programa expedit per la Fundació Politècnica de Catalunya.

Perspectives laborals

ÀREES D'ACTIVITAT: ? Conflict Manager ? Assessoria i Consultoria de Recursos Humans ? Gestió d'Equips Professionals d'Alt de Rendiment ? Outsourcing de Recursos Humans ? Selecció i Avaluació del Personal ? Direcció Personal i de Recursos Humans. ? Formació del personal

Promocions

Beques i convenis

Assessorem sobre les diferents beques i ajudes de les que et pots beneficiar. Així mateix, disposem de convenis amb entitats bancàries que ofereixen condicions molt avantatjoses per ajudar-te en la teva formació. Consulteu el nostre equip assessor.

UPC Alumnis: 5% de descompte.

Premium Alumnis UPC, CECOT i CENTREM: 10% de descompte.

Empreses associades a la CECOT ja CENTREM: 15% de descompte.

Bonificació Permís Individual de Formació (PIF).

Préstec flexible: amb Caixa d'Enginyers i amb Banco Santander.

Preu

A consultar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Habilitats Directives - PHD