Tech Talent Center UPC

Postgrau en Innovació i Desenvolupament de Nous Productes

Tech Talent Center UPC

Postgrau
Presencial
120 Hores
  • Barcelona
consultar preu

Postgrau en Innovació i Desenvolupament de Nous Productes

Descripció

El postgrau en Gestió de la Innovació i el desenvolupament de nous productes a la UPC per principal objectiu formar directius capaços de liderar el procés innovador dins de l'empresa.L'alumne adquirirà coneixements avançats sobre l'òptima gestió de la innovació per tal de liderar en sentit ampli, en tota l'empresa, gestionant de manera que els projectes d'innovació assoleixin els objectius d'excel·lència, rapidesa i costos previstos.Aquest postgrau forma part de l'oferta Executive Modular, de manera que una vegada finalitzat pots prosseguir la teva formació amb el màster MBI.


Veure més

Temari del curs

Assignatures:
Visualizando La innovació
Gestió De projectes complexos
La Gestió de la innovació a l'empresa
Innovació I gestió d'operacions
Estratègia Empresarial i innovació
La Gestió de la Propietat Intel·lectual
Models De negoci
La Gestió del coneixement en l'organització
Innovació Oberta. Aliances i xarxes estratègiques
La Gestió de l'àrea de R + D + I
Design Led Innovation
Design Led Innovation
Transferència de Tecnologia
Open Innovation
Design Thinking I. IDEO
Design Thinking II. Apple
Desenvolupament de nous Productes B2B Cirsa
Cultura Empresarial innovadora. Pixar + Google Drive Car
Innovació En serveis I. Cas El Bulli
La Gestió del procés de desenvolupament de nous productes I. Cas Samsung
Estratègia De producte i marca. Cas Red Bull
Enginyeria Concurrent. Casos Sony WS & Land Rover
El Packaging i el desenvolupament de producte.
Innovació En serveis II. Cas Innovationat Progressive
Investig. de mercat i la seva influència en licituds. prods. Nespresso
La Gestió del procés de desenvolupament de nous productes (I)
Veure més

Destinataris

Dirigit a

-Professionals Amb funcions directives de gestió o amb potencial directiu.

-Professionals Que han gestionat unitats funcionals empresarials (operacions, màrqueting i finances?) I volen reconduir la seva carrera a posicions més estratègiques.

-responsables De departament i tècnics d'empreses industrials i de serveis que vulguin alinear la seva activitat amb l'estratègia i la innovació.Perfil d'estudiants:

L'alt nivell professional i la interdisciplinarietat dels perfils dels participants en les quatre primeres edicions del postgrau en Gestió de la Innovació i el desenvolupament de nous productes van facilitar un interessant networking entre els assistents que, sumant-al valor afegit que implica la realització del postgrau , va facilitar la mobilitat laboral de molts d'ells.Els nostres alumnes tenen una mitjana de 33 anys d'edat, i amb diferents perfils com càrrecs de direcció, management, enginyeria, consultoria, responsables d'àrea, entre altres.Pertanyents a diferents sectors com la banca, serveis, automoció, química i farmacèutica, energia, industrial, sanitat, construcció, administració pública, en d'altres.Amb titulacions en àrees tècniques (enginyeria, llicenciatura en ciències, arquitectura, matemàtiques, etc.).

Veure més

Requisits

Requisits d'admissió Els alumnes han de disposar de títol universitari (llicenciat, enginyer, diplomat, enginyer tècnic) o acreditar experiència professional. Per poder accedir al procés d'admissió, els candidats hauran de presentar una carta de motivació i el currículum vitae actualitzat.

Metodologia

El postgrau en Gestió de la Innovació i el desenvolupament de nous productes inclou, d'una banda, classes magistrals on els participants adquireixen els coneixements teòrics necessaris per desenvolupar el seu projecte professional. De l'altra, més del 50% de les sessions seran sessions pràctiques, debatent a classe experiències reals mitjançant el mètode del cas. Aquesta metodologia implica i obliga a una participació activa de l'alumne, treballant prèviament els casos d'estudi i debatent després a classe, en base a un procés d'aprenentatge de "learning by doing". Durant el curs s'utilitzaran més nombrosos vídeos per complementar els casos d'estudi. Campus Virtual Els alumnes d'aquest postgrau tindrà accés al campus virtual, una eficaç plataforma de treball i comunicació entre alumnes, professors, direcció i coordinació del curs.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Horari/Torn

Divendres 16:00 a 21:00 h - Dissabte 09:00 a 14:00 h.

Durada

Durada: 120 hores - 15 ECTS.
Data inici: 3/02/2017.

Lloc on s'imparteix el curs

Tech Talent Center - UPC. Barcelona.

Objetius

? Definir una estratègia empresarial tecnològica i innovadora. ? Implementar un sistema d'innovació organitzacional. ? Definir un procés eficaç de desenvolupament de nous productes. ? Dirigir equips multifuncionals per al disseny de nous productes i serveis. ? Seleccionar projectes que reflecteixin innovació i creativitat, i que resultin de major impacte econòmic.

Titulació obtinguda

Doble titulació per la UPC i per l'Euncet Business School.

Promocions

Beques i Convenis

Assessorem sobre les diferents beques i ajudes de les que et pots beneficiar. Així mateix, disposem de convenis amb entitats bancàries que ofereixen condicions molt avantatjoses per ajudar-te en la teva formació. Consulteu el nostre equip assessor.

UPC Alumnis: 5% de descompte.

Premium Alumnis UPC, CECOT i CENTREM: 10% de descompte.

Empreses associades a la CECOT ja CENTREM: 15% de descompte.

Bonificació Permís Individual de Formació (PIF).

Préstec flexible: amb Caixa d'Enginyers i amb Banco Santander.

Preu

A consultar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Innovació i Desenvolupament de Nous Productes