Postgrau o Curs Professional en Direcció d'Art en Publicitat i Mitjans Digitals

1045 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Postgrau o Curs Professional en Direcció d'Art en Publicitat i Mitjans Digitals
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Un dissenyador gràfic que desitgi progressar com a professional en el món de la comunicació necessita aprendre a pensar de manera estratègica, a desenvolupar el seu potencial creatiu i als evolucionar les seves pròpies aptituds. Un nou professional que sumi a l'essència del disseny la direcció creativa i d'art, convertint-se en un element clau per trobar el llenguatge gràfic adequat amb el qual les marques es presenten davant el públic.
Ja és conegut per tots que l'escenari de la comunicació ha canviat i la publicitat ha deixat de ser intrusiva per a convertir-se en participativa i ha deixat de ser puntual per esdevenir integral, de manera que, més que mai, per obtenir un resultat efectiu de veritat cal trobar missatges potents, a partir de conceptes rellevants, i donar-los la formalització gràfica adequada per a cada mitjà, sigui tradicional, digital o de guerrilla.
El sector necessita, cada vegada més, directors d'art ambiciosos que desenvolupin campanyes de comunicació innovadores des d'un punt de vista integral. Si la publicitat ha canviat, és el moment que ho facis tu també.

Temari

Mòdul 1. Estratègia i Creativitat
Mòdul 2. Direcció d'Art Integral
Mòdul 3. Campanya de Comunicació Integral
Mòdul 4. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Treball Final de Postgrau (TFP)
* NOTA: Els alumnes que hagin optat per l'itinerari de Curs Professional no realitzaran el TFP.
 

Destinataris

Llicenciats, Graduats i altres candidats que, tenint ja formació en disseny gràfic o en comunicació, desitgen donar un gir professional cap a la direcció d'art en publicitat per ampliar el seu horitzó professional.

Requisits

Cal tenir experiència en disseny i softwaregráficos acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar prèviament el postgrau / curs bàsic de Disseny Gràfic
Però en funció del títol a obtenir els requisits són:

Postgrau. Accés amb titulació universitària (llicenciatura, grau o Graduat) i procés d'admissió intern.
Curs Professional. Accés per procés d'admissió intern.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

d'octubre a juny (Lliurament del TFP al juliol) Postgrau 30 ECTS Curs Professional 24 ECTS Data d'inici: dimarts 17 d'octubre 2017

Objectius

Amb aquest programa es pretén dotar l'alumne de les eines necessàries per créixer i desenvolupar-se com a director d'art en comunicació integral en publicitat i mitjans digitals dins d'una agència o estudi de disseny.
Un sistema de treball molt pràctic l'ajudarà a analitzar cada projecte de comunicació des d'una perspectiva més creativa i innovadora, recolzada pel feedback a temps real de professionals reconeguts i premiats en els seus respectius camps de treball. L'alumne desenvoluparà tot el seu potencial al llarg dels mòduls que componen aquest programa i explorarà fins on pot maximitzar l'experiència que ja té, a través de projectes que trauran la millor versió de si mateix.
En concloure el curs serà capaç de generar processos creatius rellevants, utilitzant al màxim tots els canals de comunicació, a més de gestionar eficientment el seu talent i el de l'equip que tingui sota la seva responsabilitat. A més, cada alumne realitzarà al final del programa una campanya de promoció personal que li permetrà redefinir la seva estratègia laboral, treballant un posicionament professional més original, rellevant i atractiu per al sector.

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Postgrau atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU. O bé, s'obté un títol propi de Diploma d'Extensió Universitària atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Horari

Dimarts i Dijous de 19:00 a 22: 00h
Postgrau o Curs Professional en Direcció d'Art en Publicitat i Mitjans Digitals
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Campus i seus: IDEP Escuela de Imagen y Diseño
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X