Postgrau o Curs Professional en Fotografia Documental Aplicada i de Reportatge

1050 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Postgrau o Curs Professional en Fotografia Documental Aplicada i de Reportatge
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Des dels seus orígens, i malgrat tots els canvis tecnològics, socials i culturals que s'han produït al llarg de la història, l'essència de la fotografia i la base de la funció professional i social del fotògraf segueix sent la mateixa: explicar històries per mitjà d'imatges.
Per això, i malgrat que avui s'hagin traspassat les barreres entre el fotoperiodisme en la seva forma més pura i el reportatge com a representació de la realitat, podem afirmar que la fotografia documental està enllaçada de manera inequívoca amb aquesta essència i origen de la fotografia i que la seva funció principal segueix sent narrar.
A més, en un moment en què els mitjans estan saturats de ficció, els gèneres de reportatge documental permeten explicar aquestes històries, ja sigui amb una finalitat testimonial (autor o fotoperiodisme) o comercial (publicitat o reportatge) de manera que l'espectador se senti immers en aquesta realitat o ficció realista. Aquest boom del documental, que ja ha arribat a la televisió o al cinema, s'obre també pas a la fotografia oferint al fotògraf especialitzat un gran nombre de sortides professionals.

 

Temari

Mòdul 1. Fotoperiodisme i Reportatge
Mòdul 2. Reportatge Professional Aplicat
Mòdul 3. Fotografia Documental Contemporània d'Autor
Mòdul 4. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 5. Treball Final de Postgrau (TFP)
* Els alumnes que hagin optat per l'itinerari de Curs Professional no realitzaran el TFP.
 

Destinataris

Llicenciats, Graduats i altres candidats amb interès socio-periodístic i cap al reportatge.
 

Requisits

Cal tenir experiència en fotografia acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar prèviament el Postgrau / Curs de Fotografia.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

d'octubre a juny (Lliurament TFP Juliol) crèdits Postgrau 30 ECTS Curs Professional 24 ECTS Data d'inici: dimarts 17 d'octubre de 2017  

Objectius

Aquest programa té com a objectiu dotar els participants dels coneixements professionals, tècnics, històrics i ètics rellevants per desenvolupar-se amb èxit en el món de l'fotoreportatge i documentalisme contemporani en els diferents camps professionals i mitjans de difusió: des del treball d'autor fins el reportatge social, passant per la recreació de la realitat per a fins comercials i / o publicitaris. Tot això a través del contacte directe amb professionals especialistes en cada àrea i de primer nivell.
Consta de tres mòduls en els quals s'aborden les tres principals àrees de la fotografia documental i de reportatge: el fotoperiodisme i reportatge, la fotografia documental d'autor i les seves aplicacions publicitàries i comercials. A cada àrea es treballa de forma intensiva cada format i es compta amb la participació de professionals en actiu de cada sector que a través de la seva experiència explicaran les sortides comercials que existeixen dins del seu camp.
A més, cada alumne haurà realitzat al final del programa una bookpersonal, supervisat pel director Pedagògic, per poder presentar el seu treball en un entorn professional.

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Postgrau atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU. O bé, s'obté un títol propi de Diploma d'Extensió Universitària atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Horari

Dimarts i Dijous de 15:30 a 18: 30h + Pràctiques lliures
Postgrau o Curs Professional en Fotografia Documental Aplicada i de Reportatge
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Campus i seus: IDEP Escuela de Imagen y Diseño
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X