MASTERD Profesionales

Curs de Presentador de Programes de Televisió

MASTERD Profesionales

Curs
On-line | Semi-presencial
  • 3
    -
    • Barcelona
    • Barcelona
    • Barcelona
consultar preu

Curs de Presentador de Programes de Televisió

Descripció

El presentador de televisió és la figura que juga un paper fonamental en l'èxit d'un programa.Al llarg d'aquest curs podràs aprendre les tècniques més efectives per connectar amb l'espectador i resultar convincent davant l'objectiu de la càmera.És essencial que sàpigues treure-li el màxim partit al teu telegènia, per al que anem a facilitar-te les eines que et permetran ser un bon comunicador, una cosa bàsica si vols tenir èxit com a presentador.Un altre aspecte fonamental en el qual has de preparar-te a consciència és el càsting, t'assessorarem perquè sàpigues preparar la teva material audiovisual a l'hora de vendre't al mercat televisiu i et facilitarem alguns punts de contactes importants perquè puguis començar a fer-primers càstings com presentador.Un complet programa en què podràs conèixer la forma en què es condueixen informatius, entreteniment o qualsevol tipus de format. D'aquesta manera seràs un presentador versàtil i les teves opcions de treball seran molt més grans.


Veure més

Temari del curs

1. La veu: Eina principal del presentador.
2. La informació televisiva.
3. Les fórmules televisives.
4. El Presentador davant la càmera.
5. El càsting en televisió.
6. El càsting televisiu: II part.

7. Parlar en públic davant els mitjans
8. Trobar feina a Televisió.
Veure més

Objetius

Aprendre les tècniques i habilitats necessàries per esdevenir un bon comunicador i connectar amb la càmera de televisió, resultant natural i proper a l'espectador. Conèixer el llenguatge televisiu, plans, enquadraments, formats de televisió i elements tècnics per a poder transmetre una imatge professional com a presentador. Saber les fórmules i trucs més efectius per poder aconseguir l'èxit en un càsting de presentadors. Manejar amb seguretat i autoconfiança les presentacions davant d'un públic, oferint una imatge sòlida com a oradors. Saber confeccionar el teu vídeo-book com a presentador, per poder dirigir-te a productores, cadenes de televisió i empreses audiovisuals. Tenir la informació necessària per poder dirigir-te a contactes de webs professionals i diferents empreses que puguin contractar-te.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Presentador de Programes de Televisió