EducaciOnline

Programa Superior en Direcció i desenvolupament de llocs web com a eina de màrqueting i Màrqueting en cercadors, social media i analítica

EducaciOnline

Curs
On-line
270 Hores
3.150 €

Descripció

Els llocs web poden ser un excel·lent canal de vendes, un mitjà per aconseguir clients i fidelitzar-o un punt de trobada per als nostres consumidors.

No obstant això, per aconseguir qualssevol que siguin els objectius de màrqueting, el lloc web ha d'assentar sobre un eficient desenvolupament web, amb un disseny centrat en l'usuari i ideat, desenvolupat i implementat a partir d'un enfocament professional i d'un sòlid coneixement

de l'empresa, del màrqueting, del desenvolupament i del marc que suposa internet.

A més, el lloc web ha d'aconseguir un posicionament en els cercadors que ho faci visible per a aquells clients potencials que busquin els seus serveis o productes en la xarxa.

Els mercats són converses, i una empresa mal optimitzada a les xarxes socials i sense planificació és una empresa a la deriva a la xarxa.

Per això, tota organització necessita d'accions de màrqueting en cercadors i de l'optimització en el social mitjana.

Veure més

Temari del curs

Màrqueting a internet
Comunicació persuasiva al web 2.0
Promoció. Atraure els internautes
Comerç electrònic
Context en la direcció i el desenvolupament de llocs web com a eina de màrqueting
UX, interfícies, usabilitat i eines
Desenvolupament web en CMS
Web avançat i web social
Analítica web
SEM (màrqueting de cercadors)
Posicionament web. SEO (Search Engine Optimization)
SMO (optimització per mitjans socials) i SMM (màrqueting de mitjans socials)

Competències per a les que et prepara el curs

El curs de Direcció i Desenvolupament de Llocs Web com a Eina de Màrqueting i Màrqueting de Cercadors, Social Media i Analítica capacita per a exercir funcions de responsabilitat en les àrees del màrqueting i la comunicació en entorns digitals, i també per a ser responsable de lloc web, amb una especialització de màrqueting de cercadors.

Així, doncs, el titulat en creació de pàgines web i desenvolupament serà capaç de dissenyar, planificar, gestionar i desenvolupar el lloc web com a eina de màrqueting i disposarà dels coneixements necessaris per a dur a terme les funcions següents: idear estratègies de màrqueting i de mitjans socials, monitorant la presència de la marca a les xarxes socials i actuant-hi; posicionar el lloc en els cercadors i fer campanyes de publicitat en els mitjans digitals, per a la qual cosa n?haurà de mesurar els resultats i actuar sobre la base d?aquests resultats.


Requisits

Un nivell d'estudis corresponent a batxillerat (LOGSE) o equivalent (COU, MP3, FP2).

Una capacitat professional adequada

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Durada

Inici: Octubre 2017

Objetius


  • Planificar un projecte de màrqueting electrònic per a una empresa, amb els objectius, les eines que s'utilitzaran i la seva implantació.

  • Aplicar les eines que proporciona l'entorn web 2.0 en el desenvolupament d'estratègies de màrqueting i comunicació persuasiva al web col·laboratiu.

  • Triar apropiadament les eines de comunicació i promoció en línia més adequades per a cada situació.

  • Comprendre i valorar els aspectes clau en el disseny i l'execució d'una botiga en línia per a desenvolupar-los posteriorment, des de la captació d'usuaris fins a la venda i la fidelització posterior.

  • Saber dirigir i elaborar un pla de desenvolupament web des de la perspectiva global d'internet, de l'empresa i del mercat multimèdia utilitzant eines conceptuals i valorant la importància dels dispositius mòbils, a més de l'optimització d'un web perquè es visualitzi correctament per mitjà d'aquests.

  • Saber aplicar la usabilitat, el disseny interactiu i el disseny centrat en l'usuari, a més de saber limitar el projecte web a la direcció del màrqueting en línia.Titulació obtinguda

TITULACIÓ EducaciOnline:
Diploma de Programa Superior d'EducaciOnline
en Direcció i desenvolupament de llocs web com
eina de màrqueting i Màrqueting a
cercadors, social mitjana i analítica.
DOBLE TITULACIÓ UOC:
Diploma d'extensió universitària de la UOC en
Direcció i desenvolupament de llocs web com
eina de màrqueting.
Diploma d'extensió universitària de la UOC en
Màrqueting en cercadors, social mitjana i analítica.

Preu

3.150 €
Quota: 141 euros/mes.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa Superior en Direcció i desenvolupament de llocs web com a eina de màrqueting i Màrqueting en cercadors, social media i analítica

Programa Superior en Direcció i desenvolupament de llocs web com a eina de màrqueting i Màrqueting en cercadors, social media i analítica