Programa Superior en Direcció Financera i Control de Gestió (distància / online)

8 Persones han demanat informació
1107 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Programa Superior en Direcció Financera i Control de Gestió (distància / online)
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
9 mesos
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

La globalització del mercat i de l'economia ha convertit el/la director/a financer/a en una peça clau per assegurar la competitivitat i la creació de valor de la companyia. El seu rol ha canviat i ja no ha de limitar-se només al registre de resultats ia exercir tasques de control, sinó que també ha dorientar la seva activitat a la gestió estratègica.
El Curs de Direcció Financera està dissenyat per preparar professionals de les finances adaptant-se a les noves necessitats. Al llarg del programa els/les alumnes adquireixen coneixements sobre l'entorn empresarial i sobre el desenvolupament de la política financera de l'empresa, però també es desenvolupen les habilitats que li permetran responsabilitzar-se i liderar aquesta àrea. Així mateix, els/les participants obtenen competències pròpies a la modalitat dels cursos a distància en línia.
Els/les alumnes del programa aprenen aspectes de l'entorn empresarial de vital importància dins el disseny de la política financera de l'empresa: el control de la despesa i la inversió, la comptabilitat i el control de la gestió.
Proporciona, a més, els coneixements i les habilitats imprescindibles per responsabilitzar-se de l'àrea financera i liderar sistemes de costos i pressupostos que s'adaptin a les necessitats de l'organització.

Temari

  • Pla d'estudis del Programa Superior en Direcció Financera
  • Mòdul 1. Introducció comptable i financera
  • Mòdul 2. Anàlisi d'estats financers
  • Mòdul 3. Operacions financeres i sistema financer
  • Mòdul 4. Control de gestió
  • Eines de desenvolupament professional

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El model a distància - en línia d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses i IL3 - UB es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. El Programa s'estructura al voltant de set grans eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa: Assessor docent actiu Casos Pràctics Simuladors Pla Financer Campus Virtual Mòduls en línia Aula de debats i anàlisi

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació de: Campus Barcelona: EAE+ UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

  • Amb l'objectiu de facilitar l'accés als estudis de màster EAE Business School ha desenvolupat el programa d'ajuts i beques EAE als quals l'alumne/a podrà optar en funció del perfil acadèmic i professional.
  • Un dels aspectes més destacats del programa és el finançament a cost zero. Com a complement a aquest finançament sense interessos es pot optar a una de les beques del programa.
Programa Superior en Direcció Financera i Control de Gestió (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X