Programa Superior Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

9 Persones han demanat informació
1153 Persones estan visitant aquest curs
entre 2.500 € i 5.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Ostelea Distància
Programa Superior Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)
Sol·licita informació
Postgrau
On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
29 crèdits
entre 2.500 € i 5.000 €

Descripció

Innovador i amb una metodologia enfocada a l'entorn empresarial, el Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci neix amb la intenció de respondre als reptes i necessitats del sector, tant públic com privat.
La matèria del programa es divideix en 30 crèdits comuns amb un itinerari dirigit a lespecialització ia la gestió amb un sentit pràctic, en què els coneixements i el desenvolupament personal i professional de lalumne es complementen.
Gràcies al model d'aprenentatge flexible que s'adapta a les necessitats dels participants, aquest programa, que es desenvolupa sota la modalitat en línia o semipresencial, es pot fer en nou mesos.
Si el teu objectiu és especialitzar-te en organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negoci, però no disposes d'una titulació universitària ni de temps per assistir a classe, o vols conciliar la teva vida familiar i laboral amb la teva formació, aquest és el programa que necessites .
Per què estudiar el Programa Superior en Organització d'Esdeveniments Online a Ostelea?
  • Perquè segons les estadístiques, el turisme de negocis segueix en alça i manté un elevat potencial de desenvolupament, tant a nivell nacional com internacional, fet que el converteix en un sector ple d'oportunitats laborals.
  • A causa dels nombrosos esdeveniments de caràcter internacional que s'organitzen cada any, Espanya és un dels països capdavanters en el sector del turisme de negocis o MICE; per aquest motiu, les empreses requereixen professionals especialitzats en aquest àmbit.
  • El Programa Superior d'Ostelea compta amb la garantia de dos partners que representen un referent a l'àmbit de la formació a nivell nacional: EAE Business School, segona escola de negocis més prestigiosa d'Espanya segons Rànquing Merco 2019; i la Universitat de Lleida, primera universitat pública d'Espanya en qualitat docent, segons la Fundació Coneixement i Desenvolupament, que recentment ha estat distingida com a Campus d'Excel·lència Internacional. En acabar el programa, rebràs una triple titulació de programa superior expedida per la Universitat de Lleida, l'EAE Business School i Ostelea.

Temari

Mòdul 1. Introducció
  • Introducció al turisme de negocis.
  • Comunicació corporativa i relacions públiques.
Mòdul 2. Gestió d'esdeveniments
  • Concepció global dels esdeveniments.
  • Implementació, gestió i producció desdeveniments.
Mòdul 3. Protocol
  • Protocol en les relacions socials.
  • Protocol oficial i privat.
Mòdul 4. La comunicació als esdeveniments
  • La comunicació dels esdeveniments.

Requisits

Per matricular-se en aquest programa superior cal disposar del títol de Batxillerat o de Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Durada: 9 mesos.

Objectius

  • Organitzar esdeveniments culturals per a empreses privades, públiques o clients individuals.
  • Desenvolupar una carrera professional en agències de relacions públiques i de comunicació dedicades a lorganització desdeveniments i actes de promoció comercial.
  • Treballar a departaments d'institucions públiques dedicades a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístiques.
  • Organitzar fires i altres actes de promoció comercial, així com el hosting de congressos, convencions, conferències i altres congressos a establiments hotelers.

Titulació obtinguda

L'alumne que completi amb èxit el programa obtindrà triple titulació: El títol de Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per Ostelea, Tourism Management School. El títol de Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Promocions

Beques, programa de finançament i ajuts disponibles.
Programa Superior Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)
Ostelea Distància
Campus i seus: Ostelea Distància
Ostelea
C/ Aragó, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X