MASTERD Profesionales

Curs de Programació de Pàgines web

MASTERD Profesionales

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona
consultar preu

Curs de Programació de Pàgines web

Descripció

T'agradaria dedicar-te professionalment al sector online com a gestor de projectes d'Internet, creant pàgines web o liderant departaments de desenvolupament i analítica web?Actualment els programadors webs són un dels perfils més buscats. L'interès per les noves tecnologies ha multiplicat la demanda per part de les empreses de perfils especialitzats en la creació de pàgines web.Aquest curs de programació web, et permetrà aprendre a crear portals web i desenvolupar negocis a Internet, formant-en les eines professionals utilitzades en el mercat. Aprendràs a programar en PHP, el llenguatge HTML5, JavaScript, AJAX ...Amb aquest curs de programació web obtindràs un certificat acreditatiu de la Càtedra d'UPM / MasterD. Prepara't com a programador web o gestor de projectes on-line especialitzat i accedeix al mercat laboral amb garanties.


Veure més

Temari del curs

  • Mòdul 1. Programació Web HTML / CSS.
  • Mòdul 2. JavaScript / Ajax.
  • Mòdul 3. Programació PHP.

Objetius


  • Aprendre des dels conceptes bàsics de la programació HTML i el disseny de fulls d'estil CSS fins a la creació de llocs web estàtics, basant-nos en dissenys predefinits i plantilles creades per nosaltres mateixos.

  • Utilitzar potents i flexibles eines d'edició de codi per tal de poder realitzar treballs professionals. Aprendre a crear llocs web.

  • Comprendre l'ús de variables, operadors, objectes del llenguatge i navegador.

  • Aprendre a crear efectes web fent servir JavaScript. Interactuar amb la base de dades a través del llenguatge de programació PHP per mostrar dinàmicament valors emmagatzemats prèviament, incloure noves dades i modificar-via web.Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Perspectives laborals

Alta demanda de professionals.

Avantatges del curs

Vídeoclases 24hs: Accés a totes les classes en vídeo.
Classes en directe: Webinars, seminaris i classes.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Programació de Pàgines web