Curs de Programació en PHP 5 i MySQL

1095 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Ceina
Curs de Programació en PHP 5 i MySQL
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Igualada (Barcelona)
Consulteu el preu

Descripció

Què és el curs de PHP 5 i MySQL?

PHP és el llenguatge de programació per excel·lència si parlem d'entorns Web, orientació a objectes i d'Internet en sistemes com Windows, Linux o Mac. Un llenguatge de programació ens permet dissenyar les nostres pròpies aplicacions, fer-les a mida. Si bé la majoria d'aplicacions existents al mercat fan allò que necessitem, amb PHP podrem fabricar-nos allò que no trobem enlloc. PHP és un llenguatge de programació complert i independent, que permet la creació de qualsevol tipus d'aplicació. Notepad++, l'editor de codi PHP que usarem al llarg del curs, ofereix un entorn i unes eines concretes, que ajuden al programador a desenvolupar fàcilment els seus programes en PHP i obtenir resultats professionals en els seus treballs.
 

Destinataris

A qui va dirigit?

Especialment a programadors que desitgin canviar el seu llenguatge de programació, a persones que necessitin endinsar-s'hi per la seva feina o bé perquè estiguin fent una carrera universitària on se'ls exigeixi el seu coneixement i, en general, a persones interessades en el món de la programació.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Objectius

Oferir una bona base de programació en PHP, aprenent des de les coses més fonamentals a d'altres de complexes per aconseguir que l'estudiant, en finalitzar el curs, pugui desenvolupar un petit projecte pel seu compte.

Promocions

Curs subvencionable.
 

Horari

Curs amb horari flexible.
Curs de Programació en PHP 5 i MySQL
Ceina
Campus i seus: Ceina
Ceina
Avda. Europa, 7 - 9 08700 Igualada (Barcelona)
Sol·licita informació
X