GRUP PITAGORA

Curs de reparació de Tablets i Smartphones

GRUP PITAGORA

Curs
Semi-presencial
30 Hores
  • Barcelona
210 €

Curs de reparació de Tablets i Smartphones

Descripció

Aconseguir que els professionals als quals es dirigeix ??la formació adquireixin els coneixements necessaris per gestionar adequadament les situacions i problemàtiques pròpies de la postvenda dels dispositius tipus "tauleta", per implementar un millor servei al client, i incrementar així la seva bona imatge, la fidelització dels clients i les vendes.

Temari del curs

1. Parts i components de les tauletes i funcions que implementen
2. Connexionat i acoblament
3. Estudis i comparatives de complexitat tècnica i reparabilitat segons fabricants i productes
4. Funcionament i configuració de programari i aplicacions
5. Valoració i classificació de problemes i avaries
6. Procediments, mitjans i recursos
Metodologia part teòrica
Exposició dels conceptes i coneixements amb projector i pantalla, i proposta de qüestions o casos breus a debatre amb els assistents
Metodologia part pràctica
Realització d'accions i operacions guiades sobre components físics o softwar de dispositius, i plantejament de situacions que simulen situacions de la vida real que es poden trobar els assistents a la formació ( "mètode del cas")
Metodologia part a distància
Posterior a la sessió presencial, s'obre un període d'estudi personal amb el material aportat i de manipulació pràctica per part dels participants amb casos reals, en els quals podran estar en contacte amb el tutor-formador a través de consultes telefòniques en calendari i franges horàries concertades ia través de correu electrònic. En aquest espai el participant podrà plantejar consultes sobre aspectes relatius als continguts del curs com plantejar dubtes sobre casos reals que s'hagin trobat durant aquest procés d'aprenentatge.
materials didàctics
Guia de reparació de tablets. Annexos amb llistats d'informació de referència (estudis, informes, WEBGRAFIA, infografies, videografia)

Veure més

Requisits

El participant haurà d'aportar la seva pròpia tauleta per a la manipulació dels components físics susceptibles de reparació i per a la descàrrega i treball amb aplicacions i programari que treballin amb la teoria.

Metodologia

Mixta (8 hores presencials + 22 hores a distància)

Horari/Torn

Jornada presencial: de 09 a 14 i de 15 a 18
Tutories a distància: de 09 a 13:30 (Podrà dirigir-se al seu tutor els dies i horari indicats per plantejar els seus dubtes sobre els exercicis pràctics plantejats o sobre casos reals treballats)

Places

15

Durada

Data d'inici: A consultar

Lloc on s'imparteix el curs

Balmes 152, 8-3, 08008 Barcelona

Titulació obtinguda

Cerficat expedit pel centre

Preu

210 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de reparació de Tablets i Smartphones