Curs de Revit

1060 Persones estan visitant aquest curs
entre 500 € i 1.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
FUNDACIÓ CIM UPC
Curs de Revit
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
60 hores
entre 500 € i 1.000 €

Descripció

El Building Information Modeling (BIM) és una metodologia de treball basada en l'ús d'informació coordinada, coherent y computable relativa a les característiques físiques i funcionals d'un edifici o infraestructura. El BIMfacilita la interoperabilitat i la co?laboració entre els diferents agents que participen en el fet constructiu, ja que els ofereix una plataforma per a la presa de decisions fonamentada eninformació fiable i compartida durant tot el cicle de vida de l'edifici des de la seva concepció fins al seu enderroc.
D'aquesta manera ajuda als professionals de laconstrucció, tant a enginyers com arquitectes a dissenyar, construir i mantenir edificis amb major qualitat i eficiència.

El BIM no està constret a unes eines determinades però si que precisa de tecnologia adequada per a la construcció de models informàtics que continguin tota la informació de l'edifici. Autodesk Revit és un dels programaris específics per BIM.
Revit és un software que permet a l'usuari dissenyar amb elements de modelització i dibuix paramètric. BIM va més enllà del CAD, ja que permet un disseny basat en objectes intel·ligents i en varies dimensions (1D, 2D, 3D, 4D (temps), 5D (costos), 6D (Facility Management). D'aquesta manera, Revit proveeix una associativitat completa d'ordre bidireccional. Un canvi en qualsevol part del model significa un canvi instantani i automatitzat en tota la documentació associada.

Temari

1. Conceptes BIM
  • Introducció a Revit 
  • Elements constructius I 
  • Elements constructius II 
  • Elements constructius III 
  • Modelatge amb masses 
  • Famílies I 
  • Famílies II 
  • Famílies III 
  • Treball en equip I 
  • Treball en equip II 
  • Organització avançada de projectes 
  • Anàlisis del projecte 
  • Modelat MEP 
  • Renderizado d'imatges i vídeo 
  • Documentació del projecte I 
  • Documentació del projecte II

Destinataris

El curs està destinat especialment a professionals i estudiants tècnics, especialment dissenyadors d'interiors, arquitectes i enginyers d'edificació, els quals poden treure profit d'aquest curs en totes les fases del cicle de vida de l'edifici.
 
També es adequat a delineants i modeladors 3D professionals que volen reciclar-se per a ser competents en aquest nou escenari, així com a nous perfils professionals que precisen del modelat BIM, com ara especialistes en ecosostenibilitat, gestors de patrimoni o project managers.
 
 

Requisits

Coneixements bàsics d'informàtica i disseny tècnic

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà

Durada

Properes convocatòries: A consultar.

Objectius

Aquest curs està dissenyat per aprendre i entendre les funcions bàsiques de l'entorn paramètric generant un únic document. Els alumnes seran capaços de generar una maqueta digital d'alt nivell de detall que servirà per generar tota la documentació d'un projecte, inclosa la valoració econòmica.

Titulació obtinguda

Diploma de la Fundació CIM i el Certificat d'Aprofitament del curs. Per obtenir el Diploma de la Fundació CIM i el Certificat d'Aprofitament del curs s'ha de complir amb el 80% mínim d'assistència obligatòria, aplicat al número total de sessions.

Promocions

Descompte aplicable a estudiants en actiu o persones en situació d'atur;

Preu amb descompte: 435 euros

Avantatges del curs

Si tens matrícula vigent en la ETSEIB, aquest curs t'atorga 6 crèdits ECTS

Borsa de treball

Per inscriure's a la Borsa de Treball s'ha de ser estudiant o ex-estudiant de qualsevol dels cursos del Programa Formatiu de la Fundació CIM.

Professorat

Els cursos són impartits per personal de la pròpia fundació, amb una àmplia experiència en l'ús dels programes, tant a nivell formatiu com en l'ús d'aquests en projectes d'enginyeria.

Tipus d'avaluació

L'alumne realitzarà una prova final per avaluar si el participant ha aconseguit el nivell mínim requerit per a l'obtenció del títol.

Lloc on s'imparteix el curs

C/Llorens i Artigas, 12 08028 Barcelona
Campus i seus: FUNDACIÓ CIM UPC
FUNDACIÓ CIM UPC
Llorens i Artigas, 12. Parc tecnològic de Barcelona 08028 BARCELONA
Sol·licita informació
X