Tapes en l'alta cuina

1027 Persones estan visitant aquest curs
Menys de 250 €
Sol·licita informació
Creative Signatures
Tapes en l'alta cuina
Sol·licita informació
Curs
On-line
Menys de 250 €

Descripció

Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero

En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el concepte de tapes, multitud de disciplines culinàries i sabors de tot el món. Atreveix-te a viure aquesta exclusiva experiència amb el curs en línia de Paco Roncero i converteix les teves tapes en autèntiques creacions.

Les tapes són petites dosis d'art i sofisticació que permeten als cuiners la possibilitat d'oferir al comensal més varietat d'experiències i sabors en un sol mos. En els últims anys les tapes han creuat fronteres i s'han convertit en un aliment molt popular entre la gent gran gastrònoms i creatius de l'època.

També pots comprar el curs amb el Kit complet o el Kit bàsic dels ingredients clau.

En aquest curs online aprendràs

Aprendràs pas a pas tots els coneixements i tècniques necessàries per elaborar sorprenents tapes d'alta cuina. Per exemple, aprendràs a deconstruir aliments per després construir-lo en formes sorprenents, com utilitzar aliments que simulen a altres per sorprendre el comensal. En definitiva, aprendràs de l'enginy de Paco per trobar solucions tècniques amb què depurar el sabor dels aliments i donar a cada un dels teus plats seu propi univers de sabors.

Temari

Introducció al curs
     Receptes
  •  
  •              Filipí de xocolata amb foie-gras i cardamom (Part 1 i 2)
  •              Con de escorces de porc amb tàrtar d'ostra (Part 1 i 2)
  •              Hòstia de blat de moro fregit (quics) amb guacamole (Part 1 i 2)
  •              Truita de gambetes
  •              Risotto de iogurt amb tocs cítrics (Part 1 i 2)
  •              Fals risotto de calamar amb tocs thai (Part 1 i 2)
  •              Niu d'ou carbonara (Part 1 i 2)

     Comiat

Destinataris

Aquest curs de tapes línia va dirigit a foodies i professionals que vulguin aprendre a donar-li als seus plats i tapes un nou punt de vista, ple d'expressivitat creativa i tècnica professional. A tots aquells que els interessi el món de la tapa i vulguin aprendre, al costat de Paco Roncero, a elaborar les tapes sofisticades i innovadores.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Amb Creative Signatures podràs seguir els cursos ONLINE des del teu cuina, casa, restaurant o bar, al teu ritme ia la teva manera, quan, com i tantes vegades com vulguis. Tot el contingut estarà sempre disponible per a tu des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. I a més comptes amb un fòrum liderat per un expert professional que respondrà els teus dubtes. Deixa que els nostres autors entrin a la teva cuina amb les lliçons en vídeo d'alta qualitat. Descarrega, guarda i imprimeix el material de suport amb tots els apunts imprescindibles per li curs Visualitza les receptes originals dels autors en detall, llistes per descarregar i arxivar. Interactua amb altres alumnes en els fòrums moderats per experts que us guiaran i respondran els vostres dubtes. Tots els continguts, lliçons, materials i receptes estaran sempre disponibles per a tu en qualsevol moment i lloc, tantes vegades com vulguis. Quan finalitzes el curs obtens un certificat CreativeSignatures amb el teu nom.

Titulació obtinguda

Certificat Creative Signtatures.

Promocions

Material per al curs

Instruments o materials que s'utilitzen en alguna de les receptes (no són imprescindibles per al curs)

  •          Bosses i envasadora al buit
  •          Tapet de silicona
  •          Talla-pastes rodó
  •          Pinces de precisió
  •          pinzell
  •          Motlles de corona o de savarin (silicona)
  •          Got americà o tipus Thermomix
  •          termòmetre
  •          Agulla o forquilla (per banyar bombons)
  •          Roner (aparell que permet mantenir l'aigua a temperatura constant per a la cocció al buit)




Música utilitzada en el curs: Pi - Like a jellyfish

Inclou:

     
         1h 45 'de vídeo
         7 receptes
         material annex
         Certificat del curs
Tapes en l'alta cuina
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193 (Barcelona)
Sol·licita informació
X