CEAC

Tècnic Comptable

CEAC

Curs
Distància
consultar preu

Tècnic Comptable

Descripció

Aconsegueix les claus per convertir-te en un expert en comptabilitat i amplia els teus possibilitats laboralsAmb la realització d'aquest curs:
  •          Dominaràs tota la mecànica comptable i podràs portar en condicions la comptabilitat d'una empresa petita o mitjana.


  •          Dominaràs les matèries que completen la formació del comptable en tots els aspectes que, directament o indirectament, estan relacionats amb la seva funció o amb l'entorn en què es desenvolupa l'empresa.


  •          Coneixeràs la legislació vigent en matèria de comptabilitat perquè el circuit vital de l'empresa es dugui a terme correctament.


  •          Adquiriràs els coneixements necessaris per analitzar la comptabilitat de l'empresa com a instrument de gestió.


  •          Coneixeràs els principals tributs que incideixen en una PIME: IVA, impost de societats, etc


El programa del curs et permet endinsar-te de forma pràctica en cadascun dels processos, programes i eines essencials per gestionar la comptabilitat d'una empresa.

TítolMillora el teu CV i accedeix a una ocupació més d'acord amb les teves expectatives. Supera el curs i aconsegueix el teu diploma CEAC de Tècnic ComptableA més, accediràs a la Borsa de Treball CEAC. Comptem amb la col · laboració d'empreses de reconegut prestigi i èxit a nivell nacional. Troba ofertes que s'ajustin al teu especialitat i deixa que t'orientem. Sigues un professional en aquest sector i accedeix a un nou ventall de possibilitats laborals.Amplia els teus coneixements i aconsegueix una feina en el camp de la comptabilitat. El departament d'Estudis acreditarà la realització satisfactòria del teu curs. L'adquisició de nous coneixements i habilitats et permetran millorar en la pràctica de la teva professió, o accedir a un lloc de treball millor i més adequat a les teves aspiracions professionals.

MaterialTens tot el material que necessites per aplicar de manera pràctica el que aprens en el curs i convertir-te en un professional de comptabilitat empresarial.     Material didàctic: elaborat per experts en formació a distància i adaptat a les teves necessitats. Conceptes, esquemes visuals i exercicis perquè aconsegueixis un aprenentatge complet, actual i fàcil d'entendre.

     Aplicacions informàtiques: el curs inclou un CD-ROM amb el programa informàtic de comptabilitat ContaPlus 2013 (versió educativa).

Veure més

Temari del curs

El programa del curs et permet endinsar-te de forma pràctica en cadascun dels processos, programes i eines essencials per gestionar la comptabilitat d'una empresa

Temari

         Comptabilitat: Aprofundir el coneixement i pràctica de la tècnica comptable des dels conceptes fonamentals fins a la presa de decisions: descripció dels comptes, confecció i anàlisi de Balanços i Estats Comptables, tancament d'Exercicis, etc
         Economia de l'Empresa: Conèixer l'estructura empresarial: les seves característiques, objectius, organització i processos de decisió en què es veu involucrada la pràctica comptable.
         Fiscalitat: Aprofundir en els dos impostos que més afecten al treball diari del comptable: l'IVA i l'Impost sobre Societats.
         Pràctica Comptable: Desenvolupar i dominar la funció comptable amb l'aplicació directa de la tècnica a diferents casos pràctics.
Veure més

Perspectives laborals

Aprofita la teva formació i aconsegueix un treball més enfocat a les teves inquietuds laborals

Exerceix diferents funcions i treballa com:

Tècnic comptable en el departament administratiu-financer de l'empresa.
Assessor comptable en despatxos fiscals i laborals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Tècnic Comptable