Rambla Instituto

Tècnic en Dietètica i nutrició

Rambla Instituto

Curs
Presencial
  • Barcelona
1.080 €

Tècnic en Dietètica i nutrició

Descripció

Aquesta professió ofereix un ampli ventall de possibilitats laborals, ja que cada vegada

la societat és més sensible als hàbits alimentaris i la importància que juguen en el benestar personal, la salut i l'estètica.

Dietista és aquella persona que aplica els principis de la nutrició en l'alimentació d'individus i grups; planifica menús i dietes especials; supervisa la presentació i servei de menjars; instrueix en els principis de la nutrició i en la seva aplicació en la selecció d'aliments.

Temari del curs

Tema 1. Necessitats Nutricionals i estudi dels nutrients:
  • Conceptes i definicions.
  • Classificació d'aliments i nutrients, guia alimentària.
  • El sistema digestiu.
  • Necessitats nutricionals.
  • Hidrats de carboni.
  • Lípids.
  • Proteïnes.
  • Vitamines.
  • Minerals.
  • Importància nutricional de l'aigua.
Tema 2. Estudi dels aliments
  • Valor nutritiu i composició (I).
  • Valor nutritiu i composició (II).
  • Manipulació dels aliments.
  • Tractament culinari dels aliments.
  • Conservació dels aliments.
  • TCA i BDN Ingestes recomanades recomanades i etiquetats d'aliments.
Tema 3. Aspectes dietètics i nutricionals en les diferents etapes de la vida:
  • La dieta.
  • Valoració de l'estat nutricional.
  • Aspectes dietètics i nutricionals durant l'embaràs.
  • Aspectes dietètics i nutricionals durant la lactància.
  • Aspectes dietètics i nutricionals en el lactant.
  • Aspectes dietètics i nutricionals en la infància.
  • Aspectes dietètics i nutricionals de l'adolescència.
  • Aspectes dietètics i nutricionals en la tercera edat.
Tema 4. Dietoteràpia: Principals malalties i trastorns de la conducta alimentària:
  • Introducció a la dietoteràpia.
  • Obesitat.
  • Diabetis Mellitus.
  • Osteoporosi.
  • Alternatives a l'alimentació tradicional.
  • Anorèxia Nerviosa.
  • Bulímia Nerviossa.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Aquest professional serà capaç de:

Organitzar, gestionar, elaborar, supervisar, dietes adaptades a pacients i col·lectius segons les necessitats nutricionals, o per necessitats patològiques.

Metodologia

La nostra formació es compon d'una part teòrica i una altra pràctica en prestigioses empreses de cada sector perquè puguis introduir-te al món laboral.

Objetius

 






Perspectives laborals

Podràs treballar:

Hotels
Hostaleria
Responsable d'alimentació en empreses de càtering.
Tècnic en higiene dels aliments.
Consultor d'alimentació.
Educador sanitari.
Centres esportius
Geriàtrics
Hospitals
Clíniques
Col·legis
Indústries alimentàries

Preu

1.080 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Tècnic en Dietètica i nutrició