Cicle de Grau Mitjà en Sistemes microinformàtics i xarxes

36 Persones han demanat informació
1126 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.818 €
Sol·licita informació
ILERNA Online
Cicle de Grau Mitjà en Sistemes microinformàtics i xarxes
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
On-line
2000 hores
Preu 1.818 €

Descripció

Sistemes Microinformàtics i Xarxes és un Grau Mitjà d'Informàtica que en ILERNA Online pots estudiar a distància i que et permetrà treballar en un món cada vegada més indispensable. Treballa de tècnic instal·lador informàtic o de manteniment gràcies a aquesta titulació oficial i homologada.
En aquest cicle formatiu aprendràs a configurar equips informàtics, muntar i desmuntar xarxes informàtiques, cablejar instal·lacions, configurar servidors a nivell bàsic ... A més, et proporcionarem també algunes nocions bàsiques de llenguatges de programació com HTML i, per descomptat, tot el que s'ha après podràs aplicar-lo en un entorn laboral real, amb les pràctiques que podràs fer en la teva pròpia ciutat.
El cicle de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes constitueix una bona introducció al món de la Informàtica i es pot ampliar dins de la pròpia FP amb cicles de Grau Superior com els de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma.
Si comptes amb una experiència professional com a tècnic informàtic d'almenys dos anys, pots acollir-te al servei d'Assessorament i Reconeixement i tractar de reconèixer acadèmicament la teva vida laboral i la teva formació complementària

Temari

     Muntatge i manteniment d'equips.
     Mòdul 2: Sistemes operatius monolloc.
     Formació i orientació laboral.
     Aplicacions ofimàtiques.
     Sistemes operatius en xarxa.
     Xarxes locals.
     Anglès.
     Seguretat informàtica.
     Serveis de xarxa.
     Aplicacions web.
     Empresa i iniciativa emprenedora.
     Síntesi.
     Formació en centres de treball (FCT).

Destinataris

Persones que compleixen con los Requisits esmentats i que el motivin els Sortides professionals de este cicle Formatiu.
 

Requisits

  • Tenir el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO).
  • Tenir el títol de Tècnic / a o de Tècnic / a auxiliar.
  • Haver superat el segon curs del Batxillerat Unificat i Polivalent (BUP).
  • Tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics.
  • Haver superat la Prova d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

EL CAMPUS, LA TEVA XARXA SOCIAL: El campus virtual serà el teu aula, el teu centre. Allà podràs interactuar amb els teus professors, amb els teus companys, podràs accedir al material didàctic i descarregar-, lliurar exercicis, assistir a les classes virtuals ... El campus és l'eix de tot i la seva aparença a manera de xarxa social farà que la teva experiència de estudi sigui fàcil i intuïtiva. Com a alumne, tindràs el teu perfil i la teva mur i podràs accedir als dels teus companys, professors, donar likes, compartir recursos ... SUPORT TOTAL: I si tens dubtes, comentaris que fer o qualsevol incidència, no et preocupis. L'equip de ILERNA Online està a la teva disposició. Els professors tenen el compromís adquirit de respondre qualsevol correu electrònic o missatge intern del campus en un termini màxim de 24 hores, ampliable a 48 els festius i caps de setmana.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Objectius

  • Muntar i configurar ordinadors i perifèrics, i instal·lar i configurar programari bàsic i d'aplicació.
  • Instal·lar i configurar serveis multiusuaris, aplicacions, dispositius i xarxes locals cablejades, sense fil o mixtes i la seva connexió a xarxes públiques.
  • Realitzar proves funcionals.
  • Recuperació de dades i aplicacions davant errors i pèrdues de dades en el sistema.
  • Mantenir un esperit constant d'innovació i actualització en l'àmbit del sector informàtic.

Titulació obtinguda

ILERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Educació per impartir FP a distància. La titulació oficial s'obté a través dels exàmens. No vam preparar per a proves lliures. En completar aquest Grau Mitjà, obtindràs directament el títol de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Pràctiques

Estudies en modalitat presencial oa distància, realitzaràs les pràctiques o Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses de la teva zona de residència.

Perspectives laborals

-Tècnic instal·lador i reparador o tècnica instal·ladora i reparadora d'equips informàtics. -Tècnic o tècnica en manteniment de sistemes informàtics. -Tècnic o tècnica en manteniment de serveis d'internet. Tècnic o tècnica de suport informàtic. Tècnic o tècnica de xarxes de dades.

Promocions

Tu decideixes com pagar la teva semestre: en un sol pagament, a terminis o adquirint les assignatures per separat.

Preu

Preu 1.818 €
El preu inclou formació, materials didàctics i 2 convocatòries a exàmens.

Avantatges del curs

Aquí ets tu qui decideix què i quan vols estudiar. Tens més de dos anys d'experiència professional en el sector del cicle de Formació Professional que t'agradaria estudiar? Estàs de sort! ILERNA Online compta amb un servei d'Assessorament i Reconeixement a través del qual l'alumne podrà veure reconeguda a nivell acadèmic la seva trajectòria laboral, comportant una acreditació total o parcial de determinats mòduls o crèdits d'un cicle d'FP concret.

Tipus d'avaluació

Avaluació contínua: El professor planteja exercicis, els puntua i suposen el 40% de la nota final de l'assignatura. L'examen suposa l'altre 60%.
Cicle de Grau Mitjà en Sistemes microinformàtics i xarxes
ILERNA Online
Campus i seus: ILERNA Online
ILERNA Online
Turó de Gardeny Complex Magical Media, Edifici 5 25003 Lleida
Sol·licita informació
X