MasterD Cursos

Tècnic de Mecànica de l'Automòbil

MasterD Cursos

Cicle formatiu de grau mitjà
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona
consultar preu

Tècnic de Mecànica de l'Automòbil

Descripció

Prepara't com Mecànic de l'Automòbil i treballa en una professió amb grans sortides professionals. Amb aquest curs de mecànic d'automòbils et prepares per a l'obtenció del títol oficial de FP grau mitjà en Electromecànica de vehicles.Un cop finalitzat el curs de mecànica de l'automòbil sabràs realitzar operacions de manteniment, muntatge i transformacions en les àrees de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat de l'automòbil. En definitiva estaràs preparat per treballar com a mecànic d'automòbil en qualsevol taller, realitzant tot tipus de reparacions en vehicles de tots els tipus i marques, i fins i tot per obrir el teu propi negoci i treballar com a mecànic autònom.Aquest curs de mecànic de vehicles consta de classes pràctiques i jornades presencials en què es muntarà i configurarà un cotxe elèctric.


Veure més

Temari del curs

1. Circuits de fluids. Suspensió i direcció.
2. Sistemes de transmissió i frenada.
3. Motors.
4. Sistemes auxiliars del motor.
5. Sistemes de càrrega i arrencada.
6. Circuits elèctrics i axiliares del vehicle.
7. Sistemes de seguretat i confortabilitat.
8. Mecanitzat bàsic.
9. Formació i orientació laboral.
10. Empresa i iniciativa emprenedora.
Curs complementari. Vehicle elèctric - instal·lador de llocs de recàrrega.
Veure més

Requisits

Tenir complerts els 18 anys d'edat. Estudis mínims; Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Objetius

Aquest curs et prepara per a l'obtenció de la titulació oficial de FP Grau Mitjà Electromecànica del Vehicles Automòbils. Seleccionar els processos de reparació interpretant la informació tècnica inclosa en manuals i catàlegs. Localitzar avaries en els sistemes mecànics, hidràulics, pneumàtics elèctrics - electrònics del vehñiculo, utlilizando els instruments i equips de diagnòstic pertinents. Reparar el motor tèrmic i els seus sistemes auxiliars utilitzant les tècniques de reparació prescrites pels fabricants. Reparar conjunts, subconjunts i elements dels sistemes elèctrics-electrònics del vehicle utilitzant les tècniques de reparació prescrites pels fabricants. Substituir i ajustar elements dels sistemes de suspensió i direcció. Reparar els sistemes de transmissió de forces i frenada aplicant les tècniques de reparació prescrites pels fabricants.

Titulació obtinguda

Amb aquest curs de mecànic de l'automòbil, podràs obtenir el títol oficial de FP de grau mitjà de Electromecànic de Vehicles Automòbils. Només has de superar les proves lliures de formació professional que convoca cada comunitat autònoma.
Aquells alumnes que conclouen els estudis i superin amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Promocions

Curs Vehicle Elèctric Inclòs en la matrícula.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Tècnic de Mecànica de l'Automòbil