Informàtica

1039 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
IES Cendrassos
Informàtica
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
Figueres (Girona)
2000 hores
Consulteu el preu

Descripció

   A qualsevol cicle de grau superior prèvia superació d'una prova d'accés. Com per exemple al cicle formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Web que s'imparteix al mateix centre. Si el cicle pertany a la família d'Informàtica i Comunicacions una part de la prova d'accés queda convalidada.
    Al món laboral en empreses del sector de serveis que es dediquin a la comercialització, al muntatge i a la reparació d'equips, xarxes i serveis microinformàtics en general, com a part del suport informàtic de l'organització o en entitats de qualsevol mida i sector productiu que utilitzen sistemes microinformàtics i xarxes de dades per a la seva gestió.

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes consta de 13 Mòduls Professionals distribuïts entre el primer i el segon curs, que alhora estan formats per diverses Unitats Formatives. Per a cada Unitat Formativa aprovada es pot obtenir un certificat, i també qualsevol alumne pot matricular-se d'una Unitat Formativa de forma individualitzada.

Cadascun d'aquests Mòduls, depenent de les seves característiques, té una, dues o més unitats formatives, i que per poder superar un Mòdul Professional s'hauran d'haver aprovat totes les unitats formatives del mateix.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Campus i seus: IES Cendrassos
IES Cendrassos
c/Arquitecte Pelai Martínez,1 17600 Figueres (Girona)
Sol·licita informació
X