Curs de CAD-CAM

15 Persones han demanat informació
1081 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Escola Pejoan
Curs de CAD-CAM
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

CAD / CAM és un sistema que facilita el disseny i producció de pròtesis dentals amb un ordinador, o més aviat a través d'ella, donant al disseny ia la fabricació dental una forma precisa i d'alta qualitat.
Tota la tecnologia de CAD / CAM permet al professional reduir el marge d'error humà per assolir les taxes d'èxit molt altes en els tractaments que requereixen peces artificials.
Formar-se en un curs de CAD-CAM és una de les millors opcions que pots prendre pel que fa a educació i formació es refereix. Estàs interessat a ser tot un expert ?. Pots confiar en el curs de CAD CAM d'Escola Pejoan.
¡Anys d'experiència fan de la nostra escola teu centre de formació !.
Els cursos especialitzats de CAD CAM del nostre centre inclouen una introducció teòrica de la tecnologia CAD / CAM i les seves aplicacions, pràctiques in situ de disseny CAD amb el programa Exocad i programació CAM per finalitzar amb un treball amb fresadora.
Els alumnes, disposen d'un ordinador individual per poder realitzar les pràctiques i el desenvolupament del mateix curs.

Temari

Curs CAD / CAM Nivell Bàsic:
Aquest curs bàsic està orientat i centrat en la iniciació a la tecnologia CAD CAM, i dirigit a persones principiants i que volen aprendre sobre això.

Curs CAD / CAM Nivell Mitjà:
El curs de CAD CAM de nivell intermedi està enfocat a l'inici de peces protèsiques i complexes, sempre que els alumnes tinguin un coneixement bàsic de la tecnologia CAD CAM.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Escola Pejoan compta amb la millor tecnologia de disseny dental assistit per ordinador, i coneix a la perfecció tot el necessari per impartir els coneixements necessaris de CAD CAM. Comptem amb una aula dedicada al fet que els estudiants aprenguin els processos que porten a dissenyar i crear dents equipat amb dos equips complets de CAD / CAM amb escàner, ordinador amb programari per al disseny del forn de sinterització, dental i fresadora.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Pejoan, Barcelona
Campus i seus: Escola Pejoan
Escola Pejoan
Carrer Rosselló 303 08037 Barcelona
Sol·licita informació
X