Escola Pejoan

Cursos Tecnologia CAD-CAM dental amb equipament de Roland

Escola Pejoan

Curs
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

Interessat/da en formar-te mitjançant un curs de CAD-CAM? Anys d'experiència fan de la nostra escola, el teu centre de formació.

Tots els cursos inclouen una introducció teòrica de la tecnologia CAD/CAM i les seves aplicacions, pràctiques in situ de disseny CAD amb el programa Exocad i programació CAM per finalitzar amb un treball amb fresadora.

Cada alumne disposarà de PC individual per poder realitzar les pràctiques.

  • Curs CAD/CAM Nivell Bàsic:


El curs té una durada de cinc hores i s'impartirà de manera intensiva aquests divendres de 16:00 a 21:00 hores: 6 d'octubre 2017, 1 desembre 2017 2 de febrer de 2018 20 d'abril de 2018 i 1 de juny de 2018.

El curs està orientat per a aquelles persones que vulguin iniciar-se amb tecnologia CAD-CAM.

  • Curs CAD / CAM Nivell Mitjà:


El curs té una durada de vuit hores i s'impartirà de manera intensiva aquests divendres de 16:00 a 20:00 hores i aquests dissabtes de 9:30 a 13:00 hores. El 19 i 20 de gener 2018 i l'11 i 12 de maig 2018.

El curs està orientat per a aquelles persones que ja tinguin un coneixement bàsic amb la tecnologia CAD-CAM i vulguin iniciar-se amb peces protèsiques més complexes.L'escola compta amb tecnologia de disseny dental assistit per ordinador, el que es coneix com un CAD/CAM. Comptem amb una aula dedicada al fet que els estudiants aprenguin els processos que porten a dissenyar i crear dents amb dos equips complets de CAD/CAM amb escàner, ordinador amb programari per al disseny del forn de sinterització, dental i fresadora.

El CAD/CAM és un sistema que permet el disseny i producció de pròtesis dentals amb un ordinador. Utilitzant la tecnologia digital és professional amb la possibilitat de disseny i fabricació de restauracions dentals extremadament precises i d'alta qualitat.

Tota la tecnologia de CAD/CAM permet al professional reduir el marge d'error humà per assolir les taxes d'èxit en els tractaments que requereixen peces artificials. 
Veure més

Destinataris


  • Curs CAD/CAM Nivell Bàsic: El curs està orientat per a aquelles persones que vulguin iniciar-se amb tecnologia CAD-CAM.

  • Curs CAD/CAM Nivell Mitjà: El curs està orientat per a aquelles persones que ja tinguin un coneixement bàsic amb la tecnologia CAD-CAM i vulguin iniciar-se amb peces protèsiques més complexes.Horari/Torn

Curs CAD / CAM Nivell Bàsic: s'impartira de manera intensiva aquests divendres de 16:00 a 21:00 hores: 6 d'octubre 2017, 1 desembre 2017 2 de febrer de 2018 20 d'abril de 2018 i 1 de juny de 2018.

Curs CAD / CAM Nivell Mitjà: s'impartirà de manera intensiva aquests divendres de 16:00.

Places

10

Durada

Nivell Bàsic: 5 hores
Nivell Mitjà: 8 hores

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Pejoan, Barcelona

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cursos Tecnologia CAD-CAM dental amb equipament de Roland

Cursos Tecnologia CAD-CAM dental amb equipament de Roland