CEAC

Titulación Oficial de Grado Medio en Sistemas Microinformáticos y Redes

CEAC

Cicle formatiu de grau mitjà
Distància
Oficial / Homologat
2000 Hores
consultar preu

Titulación Oficial de Grado Medio en Sistemas Microinformáticos y Redes

Descripció

Aconsegueix directament amb CEAC el teu Títol oficial de FP de Grau Mitjà de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes; estudia des de casa, recolza't en els nostres professors experts i utilitza tots els recursos que posem a la teva disposició al nostre campus d'aprenentatge.Examina't a les nostres instal·lacions de Barcelona, Madrid, Sevilla i València. Tens la possibilitat de formar-te en períodes lectius semestrals, amb una proposta d'estudi planificada i organitzada a través del sistema d'avaluació contínua.Avantatges CEAC:

  • Titulació que obtens: Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

  • Contingut curricular del Departament d'Ensenyament de Catalunya, vàlid en tot el territori nacional.

  • FCT: Mòdul de Formació en Centres de Treball obligatori en empreses.

  • Exàmens a Barcelona, Madrid, Sevilla i València.Veure més

Temari del curs

El Pla d'Estudis es compon de 13 mòduls (assignatures) que poden cursar-se en els semestres establerts. Et proposem un itinerari recomanat per obtenir el títol en dos anys, en ell hem distribuït de forma equilibrada les hores del cicle en quatre semestres.

M01. Muntatge i manteniment d'equips: 198 hores
M02. Sistemes operatius monolloc: 132 hores
M03. Aplicacions ofimàtiques: 165 hores
M04. Sistemes operatius en xarxa: 132 hores
M05. Xarxes locals: 165 hores
M06. Seguretat informàtica: 132 hores
M07. Serveis en xarxa: 165 hores
M08. Aplicacions web: 198 hores
M09. Formació i Orientació Laboral: 99 hores
M10. Empresa i iniciativa emprenedora: 66 hores
M11. Anglès tècnic: 99 hores
M12. Síntesi: 99 hores
M13. Formació en centres de treball (FCT): 350 hores

Competències per a les que et prepara el curs

Instal·lar i configurar programari bàsic i d'aplicació, xarxes locals cablejades, sense fil o mixtes i connectades a xarxes públiques.
Instal·lar, configurar i mantenir serveis multiusuari, aplicacions i dispositius compartits en un entorn de xarxa local.
Muntar i configurar ordinadors i perifèrics.
Determinar la logística associada a les operacions d'instal·lació, configuració i manteniment de sistemes microinformàtics.
Diagnosticar disfuncions en sistemes microinformàtics i xarxes mitjançant proves funcionals.
Replantejar el cablejat i l'electrònica de xarxes locals en petits entorns i la seva connexió amb xarxes d'àrea extensa.
Executar procediments establerts de recuperació de dades i aplicacions davant fallades i pèrdues de dades en el sistema.
Elaborar documentació tècnica i administrativa del sistema, elaborar pressupostos i assessorar al client.

Requisits

Per poder accedir directament a la formació d'aquest cicle de grau mitjà cal: Tenir, almenys, 18 anys o complir-los l'any natural en què es fa la matrícula. Excepcionalment, tenir 16 anys o complits l'any natural en què es fa la matrícula i acreditar alguna de les següents circumstàncies: Ajudes a) Treballar. b) Tenir cura d'altres persones. c) Concurrència de circumstàncies excepcionals que li impedeixin o dificultin el seguiment dels ensenyaments presencials. Tenir algun d'aquests estudis: Graduat en ESO Prova d'Accés a Grau Mitjà. Altres Cicles Formatius de Grau Mitjà. Títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP). Un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors.

Tipus d'avaluació

Evaluación continua

Horari/Torn

Formació 100% en línia i flexible

Durada

Et proposem un itinerari recomanat per obtenir el títol en dos anys, en ell hem distribuït de forma equilibrada les hores del cicle en quatre semestres.

Objetius

Obtenir una àmplia visió de tots els components que formen part d'un ordinador. Conèixer tots els dispositius que es poden connectar a un PC per augmentar les seves capacitats. Identificar les possibles avaries d'un ordinador amb l'ajuda del programari de diagnòstic, i reparar-les correctament. Adquirir una visió àmplia de l'anomenat programari bàsic, inclosos Adobe Reader o WinZip. Adquirir una visió general de la instal·lació i el manteniment d'una xarxa d'ordinadors, així com configurar xarxes en Windows i Ubuntu Linux.

Titulació obtinguda

Aconsegueix el teu títol oficial de FP de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes amb CEAC. Sense esperar a les convocatòries de proves lliures de les comunitats autònomes. CEAC t'assegurem les convocatòries anuals.

Perspectives laborals


El Títol Oficial de Formació Professional de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes et permetrà treballar com:

Tècnic instal·lador-reparador d'equips informàtics.

Tècnic de xarxes de dades.
empresa Comercial de microinformàtica.

Operador de teleassistència i sistemes.

Promocions

Els alumnes, per ser alumnes CEAC podran ser "socis convidats" d'ATI gratis i beneficiar-se així de les seves avantatges. Oferta especial vinculada a l'esmentat conveni ATI-CEAC, pel qual pots ser soci convidat d'ATI durant un any, sense cap cost ni compromís de permanència.Finançament sense interessos. 

Preu

A consultar

Avantatges del curs

Pla d'atenció continuada i seguiment personalitzat.
Dates d'exàmens semestrals assegurades.
Exàmens exclusius per a alumnes CEAC a Barcelona, Madrid, Sevilla i València

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Titulación Oficial de Grado Medio en Sistemas Microinformáticos y Redes