Trebal social

1104 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Oposiciones
Trebal social
Sol·licita informació
Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Si vols treballar per a la comunitat però al mateix temps cal tenir estabilitat laboral, les oposicions de treball social són la solució. Tindràs un sou i un treball assegurat per a tota la vida i estaràs ajudant a les persones que més ho necessiten.
Ara amb la preparació de treball social.

Prepara't l'oposició de treball social amb MasterD, a més és un curs amb reconeixement oficial per l'administració pública ESSSCAN, puntuable a la fase de concurs de l'oposició.

Gaudeix dels avantatges de ser funcionari, amb la satisfacció que estàs col·laborant amb la societat. Des MasterD t'ajudarem en tot moment perquè aconsegueixis superar amb èxit aquestes oposicions. La nostra metodologia guiada i el nostre sistema P8.10 estan pensats perquè aprovis sense problemes. Si ja tens clar què vols ser a la vida, no esperis més i posa't en acció. El teu futur t'està esperant.

Requisits

Ser espanyol / a, o nacional d'un Estat membre de la Unió Europea. Tenir complerts 16 anys d'edat i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa. Estar diplomat en Treball Social o Assistent Social. No estar en causa legal de la incapacitat o incompatibilitat segons la normativa vigent, deixant fora de perill el dret d'opció que aquesta li atorgui. No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Simulacres d'examen: Similars als exàmens oficials. Classes en directe: Videosesiones en directe sobre continguts del curs. Temaris: Material constantment actualitzat. Reconeixement Oficial ESSSCAN: Obtindràs punts a l'oposició. Casos pràctics: Múltiples exercicis i casos pràctics.

Promocions

De regal: curs de Treball social de Serveis de Salut.
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X