MasterD Cursos

Curs de Vehicles Elèctrics

MasterD Cursos

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona
consultar preu

Curs de Vehicles Elèctrics

Descripció

Coneixes el creixent mercat del vehicle híbrid i elèctric?Les principals marques com Toyota, Honda, Nissan, BMW, Mercedes, Opel, ... aposten cada vegada més pel vehicle eficient. A més, hi ha ajudes i subvencions a autònoms, empreses i particulars per a la compra de vehicles elèctrics (PLA PIVE). Les vendes en el primer trimestre de l'any 2014 han augmentat en un 12% (més de 200.000 mil vehicles més venuts).Exitae ha creat un curs de vehicles elèctrics i sistemes de recàrrega adaptat a les necessitats del mercat actual.El curs de vehicles elèctrics consta de classes pràctiques en directe, jornades presencials en què es muntarà i configurarà un cotxe elèctric i una unitat específica de com electrificar un vehicle. A més coneixeràs els diferents elements que componen un cotxe elèctric, el seu funcionament, les diferents classes de bateria de tracció i aprendràs com instal·lar sistemes de recàrrega.Avança't i converteix-te en un professional en un dels sectors amb més futur professional.


Veure més

Temari del curs

1. El vehicle elèctric de bateria
2. Instal·lacions elèctriques de baixa tensió
3. Projecte i tramitació de la documentació d'una instal·lació elèctrica
4. Infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics
5. Instal·lació de sistemes de recàrrega per a vehicles elèctrics
6. Electrificació d'un sistema de tracció
7. Components electrònics passius.
8. Components electrònics actius I.
9. Components electrònics actius II.
10. Interpretació d'esquemes elèctrics de l'automòbil.
11. Electrificació d'un sistema de tracció.
12. Combustibles alternatius.

Objetius

Conèixer com s'electrifica un vehicle. Distingir els components dels vehicles elèctrics i híbrids, i el seu funcionament. Dimensionat complet d'un punt de recàrrega per a cotxe elèctric. Tipus de sistema de recàrrega i els llocs més apropiats per a recarregar un vehicle elèctric. Descripció, especificacions tècniques, instal·lació, operació i manteniment d'un sistema de recàrrega per a pàrquing, via pública, multipunt i càrrega ràpida. Tipus de bateria de tracció existents, avantatges i inconvenients. Maneig de les taules del Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió, selecció de secció de conductors i diàmetres mínims de tubs.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Vehicles Elèctrics