Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna, patrocinadora dels Premis Educaweb 2016

Article d'opinió

  • 22/12/2016

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Josep Gallifa Roca, Degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull)
Quina importància té l'orientació acadèmica i professional per a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educaciói l'Esport Blanquerna-URL?
 
La orientació acadèmica i professional és molt important en la nostra facultat, tant abans de l'etapa universitària, doncs procurem treballar per una millora en l'orientació preuniversitària, com durant els estudis a la nostra facultat, doncs disposem pels nostres estudiants d'espais i serveis d'orientació, com després dels estudis amb el gabinet de promoció professional i amb els serveis a la nostra xarxa d'alumni. A més a més, formem psicopedagogs, pedagogs i orientadors que contribueixen amb la seva professionalitat a la Orientació. 
 
 Quins tres aspectes destacaria dels Premis Educaweb?
 
Que són la festa de la Orientació a Catalunya, posant en valor la importància de la mateixa i la tasca dels orientadors, en especial la d'Educaweb.

Que projecten la Orientació que es fa aquí molt més enllà, amb un esperit de xarxa. 
 
Que ajuden a visualitzar que la Orientació és una tasca que té una gran importància per la societat. 
 
El pròxim any Educaweb celebrarà la 10a edició dels premis. Els hi agradaria continuar presents? Es plantegen algun desig de col·laboració en el futur amb Educaweb?
 
Sí que ens agradaria i sí que voldriem seguir col.laborant amb Educaweb.
 
Deixa el teu comentari