Educaweb crea una nova categoria per a empreses en la 10a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional

Redacció d'Educaweb
01/06/2017

   
Educaweb celebra aquest any una dècada dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional amb la creació d'una categoria per a empreses. Aquesta proposta té com a objectiu visibilitzar les pràctiques de referència realitzades per empreses que integren l'orientació professional com a valor del treball empresarial, així com fomentar la implicació i la iniciativa de les empreses en pro de l'orientació professional dels treballadors i ciutadans.
 
Amb aquesta iniciativa es busca també "unificar esforços per apropar el món de l'educació i la formació al del treball, fer realitat la transferència entre tots dos entorns per aconseguir una orientació professional de llarg a llarg de la vida", explica la fundadora i directora de Educaweb, Montserrat Oliveras.
 
Per aconseguir aquests objectius, Educaweb han signat un acord de col·laboració amb la Fundació Bertelsmann per difondre la convocatòria del premi i avaluar els projectes presentats, entre altres activitats.

Com orienten les empreses?

Educaweb és conscient que moltes vegades les empreses realitzen pràctiques orientadores que no s'identifiquen com a tals. En aquest sentit, cal destacar dos vessants principals:
   
Alguns exemples d'iniciatives d'orientació professional dutes a terme per empreses són:
 
Com participar?

La convocatòria està oberta a petites, mitjanes i grans empreses, amb independència de la seva activitat i sector empresarial, implantades a qualsevol regió de l'estat Espanyol. Les organitzacions interessades a participar poden enviar una memòria tal com s'indica en els requisits de les bases. El termini finalitza el 15 de juliol de 2017, a les 24?h.

Què es valorarà?

El jurat avaluarà els projectes en funció dels següents criteris:
  L'empresa guanyadora rebrà, a més del diploma acreditatiu i la medalla Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional que s'atorga a tots els guanyadors, una publicació en línia dedicada exclusivament a difondre el seu treball en l'àmbit de l'orientació acadèmica i professional. Educaweb compta amb publicacions especialitzades a les quals estan subscrites més de 50.000 persones interessades al món de l'orientació, educació, formació i ocupació.
 
Les bases dels premis poden consultar-se a la pàgina web http://www.educaweb.com/premios/ o descarregar-se directament des de http://static.educaweb.com/pdf/premi/10-edicio/17bases_esp.pdf
 
Educaweb, entitat de referència en orientació acadèmica i professional

Educaweb és una entitat de referència dedicada a l'orientació acadèmica i professional, que ofereix serveis a persones, institucions i centres de formació des de 1998. Des del seu portal, que compta amb un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts i serveis d'accés lliure i gratuït que ajuden a l'usuari a escollir la formació més adequada. Des del seu origen, Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per a la cerca de formació i informació, amb més de 12 milions de visites en els últims dotze mesos (unes 40.000 visites diàries) i més de 150.000 usuaris registrats.


Més informació:
Nota de premsa en pdf 
Pàgina web dels premis 

Contacte de premsa:
Eva Jiménez /Laia Mestres 
redac@educaweb.com
93 215 13 65 
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
CAPTCHA
Change the CAPTCHA code
Escriu els caràcters
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou