ESPECIAL
Dietètica i Nutrició
Abril 2016
-
Dietètica i Nutrició
T'interessa l'alimentació com a professió? Especialitza't en dietètica i nutrició
Una alimentació equilibrada i sana és fonamental per al desenvolupament físic i psicològic. Amb tot, l'obesitat és una malaltia que augmenta cada cop més. Una de les preocupacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) és l'obesitat infantil, ja que, segons un estudi que ha dut a terme, el nombre d'infants (de 0 a 5 anys) que pateixen sobrepès o obesitat va passar de 32 a 42 milions entre els anys 1990 i 2013 a tot el món. Aquestes xifres han impulsat molts professionals de la dietètica i nutrició a especialitzar-se en nutrició infantil. Vols ser un d'ells?
Formar-se com a dietista i nutricionista infantil
Perquè una persona s'alimenti adequadament ha de tenir uns hàbits saludables, que s'aconsegueixen gràcies a una educació prèvia des de la infància. Si et planteges especialitzar-te en aquest sector, has de saber que hi ha diverses professions relacionades amb la nutrició i els hàbits infantils. En funció de les teves competències i de la teva motivació, pots triar un camí o un altre.
Llegir més
Publicitat
-
Necessites més informació? No et perdis les nostres recomanacions

Hem seleccionat una sèrie d'articles, recursos i seccions que t'ajudaran a orientar-te en el sector de la dietètica i la nutrició: Alimentació saludable; Dietètica i nutrició per a millorar la salut; les professions relacionades amb la nutrició i les titulacions oficials.

Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.