ESPECIAL
Especial graus 2016
Juny 2016
-
Especial graus 2016
Graus 2016: com escollim una carrera?

Per a molts estudiants, ha arribat l'hora d'omplir el full de la preinscripció universitària. Per on cal començar? S'han de tenir en compte diversos aspectes per fer correctament la preinscripció i assegurar una plaça en alguna universitat.

En aquest especial trobaràs els criteris que t'ajudaran a escollir un grau i informació sobre com has de calcular-ne el cost.

Com triem un grau?
Els estudiants han de triar els seus estudis entre els 2.500 graus que existeixen actualment. Prendre aquesta decisió no és fàcil. Per això, per poder escollir estudis i universitat cal tenir en compte dos aspectes: les característiques dels estudis i les característiques del centre.
 
A continuació pots trobar els criteris principals per escollir grau:
Llegir més
Publicitat
-
Quin preu tenen els graus?
El preu dels estudis universitaris varia en funció del tipus d'universitat (pública o privada) i de la comunitat autònoma en la qual s'estudiï. S'estableixen diferents preus en funció del grau d'experimentalitat dels estudis, és a dir, dels recursos que es necessiten.

A continuació, pots veure una taula comparativa del preu per crèdit de dues titulacions diferents:
Llegir més
Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.