ESPECIAL
Especial Hostaleria 2016
Juliol 2016
-
Especial Hostaleria 2016
Sis raons per formar-te en hostaleria
La Federació Espanyola d’Hostaleria i Restauració (FEHR) estima que el sector de l’hostaleria  crearà 70.000 nous llocs de treball el 2016. L’any passat va donar feina a 1,53 milions de persones i enguany es podria arribar a superar la xifra d’1,6 milions.
 
Busques feina en hotels, bars, restaurants…? La formació en aquest sector és prioritària; les empreses busquen treballadors capaços d’oferir un servei de qualitat adaptat a les necessitats dels clients. En aquest especial et donem sis raons per formar-te en hostaleria. No te’l perdis!
Per què cal formar-se en hostaleria?
El sector de l’hostaleria és dinàmic, es transforma per adaptar-se a les noves exigències dels clients. Les perspectives de trobar un lloc de treball per a l’estiu sempre són bones, però recorda que el sector s’ha tornat cada vegada més exigent pel que fa a la formació dels seus treballadors.

Vols treballar en el sector de l’hostaleria? Aquí tens sis raons que t’animaran a formar-te:
Llegir més
Treballa a Europa amb el passaport de competències en hostaleria
Busques feina a l’estranger en el sector de l’hostaleria? La Comissió Europea ha creat una eina que facilita a les empreses la contractació de treballadors de qualsevol país de la UE. Informa-te'n!
Llegir més
Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.