ESPECIAL
Oposicions 2016
Febrer 2016
-
Oposicions 2016
Oposicions 2016: prepara't!
D’aquí a pocs mesos començaran les oposicions. Si vols treballar en l’administració pública, hauràs de preparar-te molt bé.
 
En aquest especial et donem informació sobre les eines i els recursos que tens a l’abast per fer les oposicions d’aquest any i aprofitar al màxim les teves capacitats. No te’l perdis!
Consells per preparar amb èxit les oposicions
La preparació d’unes oposicions requereix esforç personal, constància i hores de dedicació. Molts opositors opten per preparar els exàmens tots sols, mentre que d’altres prefereixen anar a un centre especialitzat per aconseguir més bon rendiment.
 
Si decideixes preparar les oposicions en una acadèmia, et recomanem que primer busquis informació sobre els centres i els comparis. No només és necessari que en comparis les característiques (preu, professorat, temaris actualitzats, horaris, etc.), sinó que és important saber què n’opinen els antics estudiants i quin és el percentatge d’aprovats. A més, resulta molt útil que el professorat de l’acadèmia hagi fet oposicions alguna vegada, perquè d’aquesta manera podran donar-te consells a partir de l’experiència que han tingut i podran informar-te sobre els detalls de tot el procediment.
Llegir més
Publicitat
Oposicions per a tots els nivells formatius
Sigui quina sigui la teva titulació, de ben segur que trobaràs una oposició adequada als teus coneixements, les teves capacitats i les teves competències. Les administracions autonòmiques convoquen un nombre concret de places i que, per tant, hauràs d’informar-te en els butlletins oficials de cada comunitat sobre les novetats previstes per al 2016. A Andalusia s’ha aprovat la convocatòria de 2.327 places per a docents; a València, hi ha 1.150 vacants des de la Conselleria d’Educació, i a Galícia s’ofereixen 1.163 vacants per cobrir el 50% de les jubilacions.
Llegir més
Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.