ESPECIAL
Organització d'esdeveniments 2016
Març 2016
-
Organització d'esdeveniments 2016
Planifica el teu futur cap a l'organització d'esdeveniments
T’agrada organitzar excursions amb els amics? Ho planifiques tot fins a l’últim detall? Tens una agenda extensa amb contactes de tot tipus? És el moment que et plantegis si el teu futur laboral es troba en l’organització d’esdeveniments.
 
En aquest especial t’expliquem quina formació has de cursar per dedicar-t’hi i com pots aconseguir ser un bon organitzador i planificador d’esdeveniments.
Què haig d'estudiar per ser organitzador d'esdeveniments?
Com que és una professió que comprèn moltes especialitats (cultura, festes privades, tradicions, esdeveniments institucionals, etc.), pots accedir-hi des dels graus de Comunicació, Gestió Cultural i Publicitat i Relacions Públiques. Des del 2010, la Universitat Camilo José Cela (UCJC) té un grau oficial de protocol i organització d’esdeveniments que permet formar-se específicament en aquest àmbit. El grau de Periodisme + Protocol i Organització d’Esdeveniments també et prepara per a les relacions institucionals i la comunicació, la imatge i la reputació corporatives.
Llegir més
-
Quin perfil té un organitzador d'esdeveniments?
El perfil d’un professional de l’organització d’esdeveniments és molt complet. Segons l’especialitat  que triïs, la formació aprofundirà més en uns aspectes o en uns altres. De tota manera, en general has de demostrar aquestes cinc competències: Sigues detallista, creatiu i social, disposa d’un coneixement global de la cultura i la societat, tingues coneixements empresarials, domina les TIC i els audiovisuals i sigues proactiu i flexible.
Llegir més
Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.