Serveis

Beques
Borsa de treball
Pràctiques a empreses
Serveis d’orientació

Descripció del centre

Acadèmia de DJ i Producció Musical de Barcelona. Centre oficial Steinberg i col·laborador de Pioneer DJ.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Estem ubicats en un dels centres neuràlgics de la ciutat comtal, i això facilita l'accessibilitat per arribar amb comoditat a les nostres instal·lacions. Disposem d'espais exclusivament dirigits a l'aprenentatge del camp del Dj i la producció musical.
A la primera planta oferim un espai de reunió on debatre i fomentar la trobada entre professionals del sector, i aquells que volen iniciar-se. Tenim cabines de DJ perquè el DJ / Alumne pugui practicar les seves sets.
També comptem amb Enjoy It Studios, una zona de "Recording Studio" on realitzar qualsevol tipus de creació relacionada amb l'àudio, des encàrrecs de produccions musicals, mescla, mastering, locucions, sound tracks etc ...
 

A la part superior es troba l'acadèmia, una àrea específicament construït per a l'aprenentatge dels dos cursos. Oferim l'equipament més complet del mercat per alumne, d'ús individual per practicar fins i tot entre torns.
Hem creat un entramat de connexió d'àudio que aconsegueix la comunicació directa via auriculars amb el professor, per a un millor anàlisi del so, tant en Dj com en producció musical. Tota l'acadèmia està interconnectada, podent realitzar qualsevol operació interactiva amb tot l'alumnat, fins i tot en sistema de Xarxa, el qual el professor observa en tot moment els moviments de l'alumne.
Model educatiu
La nostra filosofia d'ensenyament es basa en la pràctica des del primer dia. A les classes, cada alumne disposa d'una estació de treball individual.
Instal·lacions
Comptem amb unes instal·lacions completament equipades perquè els nostres alumnes puguin desenvolupar al màxim el seu aprenentatge. Steinberg, Cubase, Pioneer DJ, Technics, Focal, Yamaha ...
Què ofereix aquest centre
Cursos de Producció Musical
Cursos de Producció Musical Avançada
Cursos de DJ
Mòduls especialitzats (DJ i Producció Musical)
Masterclass

Cursos més populars

Campus i seus

73 Muzik Academy
C/ Del Clot, 153 08026 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X