Cursos des de
30€ - 180€

Titulacions

10
0 Oficials 0%
10 Propies 100%

Metodologies

2
10 Presencials 100%
1 On-line 10%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Academia Conecta

Academia Conecta

Sol·licita més informació
Academia Conecta
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
A l'Acadèmia Connecta oferim un entrenament en Intel·ligència Emocional.
La intel·ligència emocional és l'habilitat per percebre, assimilar, comprendre i regular les pròpies emocions i les dels altres, promovent un creixement emocional i intel·lectual.
Tenim diversos cursos i tallers on treballem les 2 vessants de la Intel·ligència

Emocional
La intel·ligència intrapersonal, en la qual es treballen les habilitats relacionades amb el propi subjecte (autoconeixement, autoestima, regulació d'emocions, automotivació, etc.)
La intel·ligència Interpersonal en què vam canviar l'enfocament per centrar-nos en entendre els altres i aprendre com relacionar-nos amb ells de forma adequada.

Preus
Els cursos són personalitzats (a mida) per a cada client en funció de les seves necessitats.
Les competències a treballar en cada persona i per tant la dedicació horari s'establirà després d'haver realitzat una entrevista i tests de competències (es realitzen a la primera visita gratuïta).

A partir d'aquesta entrevista establirem un pla de treball que implicarà un nombre de sessions individuals i en grup. Un cop tinguem aquestes dades serem capaços de presentar un pressupost definitiu al client.
    Academia Conecta
  • Academia Conecta
    C/ Balmes, 191, 6A08006 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te