Actibyti NETMIND

Actibyti NETMIND

Sol·licita més informació
Actibyti NETMIND
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Actibyti és un projecte social de Netmind, que té com a objectiu fer accessible la millor formació informàtica al conjunt de la societat.

Gràcies als acords de col · laboració aconseguits amb diferents institucions i administracions públiques, podem oferir cursos i certificacions oficials de les més importants multinacionals del sector de les tecnologies de la informació (Microsoft, LPI, Oracle, etc), sense cap cost per als alumnes.

Els projectes formatius que desenvolupa Actibyti es divideixen en dues línies d'actuació:

Formació Ocupacional
Formació dirigida a professionals en situació d'atur que vulguin desenvolupar la seva activitat laboral en el sector de les tecnologies de la informació. Cursos oficials de professionalització que pretenen aportar els coneixements i habilitats necessàries per exercir les professions més demandades del sector. Tota la formació s'orienta a l'obtenció de les principals certificacions oficials per als professionals de les TIC.

Formació en l'Ocupació
Formació dirigida a professionals de les TIC en actiu, que vulguin completar la seva formació. La millor oferta de cursos oficials d'especialització, que pretenen aportar els coneixements i habilitats necessàries per exercir les professions més demandades del sector Tota la formació s'orienta a l'obtenció de les principals certificacions oficials per als professionals de les TIC.
    Actibyti NETMIND
  • Actibyti NETMIND
    Bruc 29, entresuelo 4ª08010 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te