Descripció del centre

Apium Academy ofereix cursos de programació i desenvolupament de software de qualitat a Barcelona,  duts a terme per desenvolupadors de referència i dirigits a aquells interessats a construir software que funciona i millorar les seves habilitats.
Els cursos de programació i desenvolupament de software tenen un enfocament pràctic. Es tracten problemes actuals i es busca la solució òptima seguint bones pràctiques. En finalitzar els cursos podràs aplicar els teus coneixements de forma immediata.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Els cursos d'Apium Academy estan enfocats a aquells programadors de nivell mitjà-alt que vulguin millorar les seves habilitats en camps específics del món del desenvolupament de software.
Aquests cursos són de curta durada (12 hores dividides en 6-8 sessions), però tenen un enfocament pràctic i centrat en resoldre problemes reals i actuals, a promoure les Bones Pràctiques en l'entorn de programació, el testing, TDD, etc.
Requisits d'admissió
No hi ha requisits específics, però les classes són d'un nivell mitjà-alt, així que es recomana estar prou familiaritzat amb l'àrea específica del curs (Android, Frontend, etc...)
Què ofereix aquest centre
Els cursos oferts en l'actualitat són els següents:
  • Curs d'Arquitectura Frontend
  • Curs d'Arquitectura Android
  • Curs de Product Ownership
  • Curs d'Arquitectura Backend
A qui es dirigeix
Cursos de programació pràctics (hands-on approach) dirigits a programadors amb experiència i nivell mitjà-alt.

Altres centres que et poden interessar

X