AQUALOGY

AQUALOGY

Sol·licita més informació
AQUALOGY
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Aqualogy Campus és la plataforma a través de la qual l'Escola de l'Aigua d'Aqualogy comparteix solucions de coneixement en matèria d'aigua i medi ambient, dirigida tant a empreses com a professionals del món de l'aigua. Cobrim tots els àmbits del cicle integral de l'aigua amb programes de formació dirigits a tots els llocs clau d'una organització. La nostra proposta ofereix des de cursos de llarga durada, com Màsters i Postgraus, fins a cursos tècnics especialitzats, així com Formació Professional, utilitzant diverses metodologies (blended, presencial, online) adaptades a cada necessitat i que faciliten l'aprenentatge i la seva immediata aplicació.

El nostre enfocament passa per combinar el rigor acadèmic que ens aporten universitats i escoles tècniques de prestigi amb l'expertise que hem acumulat durant 150 anys en gestió del cicle integral de l'aigua, en l'àmbit nacional i internacional. A més, a través d'Alumni Aqualogy Campus proporcionem un espai de networking en el qual poder accedir a tot el coneixement en Aigua, últimes tendències en R + D, condicions preferents en tota la nostra oferta formativa, per tal de potenciar la projecció professional en el món del aigua.
    AQUALOGY
  • AQUALOGY - Barcelona
    Av. Diagonal, 21108018 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te