Ara Educacio

Campus, seus i serveis
Ara Grup neix al febrer del 2013 amb una intenció clara, oferir formació de qualitat. Amb el millor elenc de professionals possible dins l'àmbit de la formació, tant a nivell de consultoria, formació bonificada, subvencionada i privada. Ens dediquem a detectar la necessitat real dels nostres alumnes per assegurar-nos de cobrir totes les expectatives possibles dins dels nostres àmbits d'actuació. En poques paraules, Ara Grup es dedica a oferir el que els nostres alumnes volen: cursos totalment professionalitzats, de qualitat, amb molta sortida laboral i a un preu just. Si, sembla que sigui una utopia però amb nosaltres és real. Prova d'això són els nostres cursos de Tatuatje i Dj.
 
Amb tan sols tres anys de vida Ara Grup s'ha consolidat en un mercat tan competitiu com el de Catalunya, s'ha expandit a mercats tan exigents com el de les Balears i seguim creixent dins de l'ensenyament privat. En l'àmbit d'empreses amb una política una mica estranya oferint formació totalment presencial i d'acord amb les exigències de la pròpia empresa a un preu més baix fins i tot que les plataformes de formació online hem superat un 35% dels objectius anuals. I tot això amb una cosa tan senzilla i tan simple com és per apostar per cadascun dels alumnes del grup.
 
El nostre propòsit és guiar en l'aprenentatge i apostem per oferir formació en professions de futur, avançant-nos a la contemplació en el marc educatiu sempre d'acord amb el marc de les competències professionals tant a nivell autonòmic com estatal.
Ara Educacio
  • Barcelona
    Robrenyo, 60 bajos08014 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te