Descripció del centre

Ara Educació és un centre de formació especialitzat en cursos de tatuatge, pírcing, micropigmentació làser amb seu a Barcelona.
Ens dediquem a detectar la necessitat real dels nostres alumnes per assegurar-nos que cobrim totes les expectatives possibles dins dels nostres àmbits d'actuació. En poques paraules, Ara Educació es dedica a oferir el que els nostres alumnes volen:
cursos totalment professionalitzats
cursos de qualitat tant en la matèria com en el professorat
amb sortida al món laboral (borsa d'ocupació)
estudis professionals a un preu just.

El centre de formació Ara Educació està situat al carrer Robrenyo de Barcelona i s'expandeix en un total de 2.000 m2.

Al centre disposem d'àmplies instal·lacions, tant per impartir les classes teòriques, com les pràctiques (sempre adaptades a la condicions higièniques que es necessita per treballar) juntament amb una aula d'informàtica i 4 cabines individuals per a pràctiques, on els alumnes poden "sol·licitar "i fer les seves pràctiques oportunes.
Els materials que s'utilitzen en el centre són de gran qualitat, treballem amb la marca de Lauro Paolini. Tindràs a la teva disposició tots els materials necessaris per a la realització dels tatuatges, tant màquines rotatives i de bobina, com la font i el pedal corresponent. D'altra banda treballaràs amb tres tipus d'agulles com la RS, la RL i la Magnum, també amb grips, la part central de l'empunyadura.
Les assignatures pràctiques de disseny i dibuix es realitzen a l'aula d'informàtica, equipades amb ordinadors iMAC (sistema operatiu IOS - Apple) que permeten treballar còmodament les assignatures de base artística.
A més, el centre també disposa de botiga pròpia, on es poden adquirir tot tipus de materials necessaris per al desenvolupament dels tatuatges. Des de la pròpia màquina de tatuar, diferents tipus de tinta, cremes, lubricants, i fins guants de làtex o retoladors.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
100% Orientació professional
Passió per l'art de tatuar
Instructors professionals
Borsa de treball real
Adaptació als teus horaris
Bona ubicació
Què ofereix aquest centre
Cursos de tatuatge
Curs micropigmentació
Curs anellador - pírcing
Curs làser d'eliminació de tatuatges
Curs Higiènic Sanitari

Cursos més populars

Campus i seus

Ara Educacio Tatoo
C/ Robrenyo, 60 bajos 08014 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X