Ara Educacio Tattoo

Ara Educacio Tattoo

Sol·licita més informació
Ara Educacio Tattoo
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Ara Educació és un centre de formació especialitzat en cursos de tatuatge, pírcing, micropigmentació làser amb seu a Barcelona.
Ens dediquem a detectar la necessitat real dels nostres alumnes per assegurar-nos que cobrim totes les expectatives possibles dins dels nostres àmbits d'actuació. En poques paraules, Ara Educació es dedica a oferir el que els nostres alumnes volen:
cursos totalment professionalitzats
cursos de qualitat tant en la matèria com en el professorat
amb sortida al món laboral (borsa d'ocupació)
estudis professionals a un preu just.

El centre de formació Ara Educació està situat al carrer Robrenyo de Barcelona i s'expandeix en un total de 2.000 m2.

Al centre disposem d'àmplies instal·lacions, tant per impartir les classes teòriques, com les pràctiques (sempre adaptades a la condicions higièniques que es necessita per treballar) juntament amb una aula d'informàtica i 4 cabines individuals per a pràctiques, on els alumnes poden "sol·licitar "i fer les seves pràctiques oportunes.
Els materials que s'utilitzen en el centre són de gran qualitat, treballem amb la marca de Lauro Paolini. Tindràs a la teva disposició tots els materials necessaris per a la realització dels tatuatges, tant màquines rotatives i de bobina, com la font i el pedal corresponent. D'altra banda treballaràs amb tres tipus d'agulles com la RS, la RL i la Magnum, també amb grips, la part central de l'empunyadura.
Les assignatures pràctiques de disseny i dibuix es realitzen a l'aula d'informàtica, equipades amb ordinadors iMAC (sistema operatiu IOS - Apple) que permeten treballar còmodament les assignatures de base artística.
A més, el centre també disposa de botiga pròpia, on es poden adquirir tot tipus de materials necessaris per al desenvolupament dels tatuatges. Des de la pròpia màquina de tatuar, diferents tipus de tinta, cremes, lubricants, i fins guants de làtex o retoladors.
    Ara Educacio Tattoo
  • Ara Educacio Tatoo
    C/ Robrenyo, 60 bajos08014 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te