Cursos per modalitats

Serveis

Servicios de orientación

Descripció del centre

Animal latitude està formada per un equip de persones que duen a terme la gestió i coordinació dels esdeveniments, així com a professionals i entitats del sector que amb la seva col·laboració fan possible dur a terme projectes d'educació i sensibilització ambiental.
 
Animal Latitude és una associació fundada el 2010 adreçada a informar i formar a la societat sobre fauna i medi ambient a través de projectes educatius i de gestió, amb la col·laboració d'organitzadors i professionals del sector, per generar consciència ecològica i coneixement especialitzat.
 
Volem ser una associació referent i reconeguda en l'àrea de fauna i medi ambient, per a la societat i professionals del sector, per la seva competència i qualitat en els projectes educatius i de mobilització social, que es guia pels principis d'ètica, solidaritat i ecologia , creant sinèrgies entre els seus col·laboradors.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Oferim cursos sobre fauna i medi ambient que no es troben en altres organitzacions, i el primer postgrau universitari sobre coneixement del Món Animal, vinculat a projectes d'educació i sensibilització ambiental.
Experiència
6 anys organitzant activitats amb la col·laboració d'entitats del sector, públiques i privades, així com professionals del sector de la fauna i medi ambient.
Què ofereix aquest centre
Cursos
Xerrades
Tallers
Postgrau sobre Coneixement del Món Animal a la Universitat de Barcelona

Campus i seus

Associació Animal Latitude
Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X