Associació Educació Universal

Sol·licita més informació
Associació Educació Universal
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

Educació Universal és una associació sense ànim de lucre,  que va ser fundada el 2007 amb la finalitat de canalitzar, organitzar i dirigir les iniciatives i actuacions d'Educació Universal a Espanya. 

L'equip d'Educació Universal el formen professionals de diferents sectors, des de la psicologia fins a la bioquímica, entre els quals destaquen en nombre les persones que es dediquen a l'àmbit educatiu, tant reglat com no reglat, i que tenen un interès comú: educar per a una vida amb sentit i desenvolupar el potencial de la persona per aconseguir la felicitat, i des del canvi personal, contribuir al benestar dels altres, a una millor societat i a un món més harmònic.
 
Es tracta d'una educació que actua en els àmbits físic, mental, emocional, social i existencial, per cultivar valors i qualitats, i desenvolupar totes les capacitats i intel·ligències humanes de manera integrada.
 
És educació
…perquè consisteix a aprendre a viure en totes les etapes i situacions de la vida, amb sentit i plenitud.
És universal
…perquè promou valors naturals i universals, comuns a totes les persones, que comparteixen una mateixa aspiració a la felicitat i la plenitud. …perquè està oberta a les aportacions de totes les tradicions i cultures. …perquè es dirigeix a tots els àmbits de la persona: físic, cognitiu, emocional, social i existencial …perquè integra el que és intrapersonal amb el que és interpersonal.
 

    Associació Educació Universal
  • Associació Educació Universal
    c/ Castillejos, 274, bajos Barcelona
Altres centres que poden interesar-te