Cursos des de
650€

Titulacions

4
2 Oficials 50%
2 Propies 50%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
0 On-line 0%
4 Semi presencials 100%
0 A distància 0%
AULA Empresarial

AULA Empresarial

Sol·licita més informació
AULA Empresarial
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
AULA EMPRESARIAL és un Centre d'Estudis al servei dels alumnes, que garanteix un Ensenyament de Qualitat, amb textos permanentment actualitzats, amb professors experts en cada matèria i amb una atenció docent personalitzada per a cada alumne.

AULA EMPRESARIAL està formada per professionals amb titulació universitària i amb especialització en les matèries que imparteixen.

En AULA EMPRESARIAL, no només valorem l'experiència docent dels seus professors, sinó també l'experiència en el sector privat, que hagin desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit empresarial.

El nostre Centre compta amb la col · laboració de nombrosos Centres Professionals que ens ajuden a mantenir un nivell de formació constantment actualitzat.


El nostre objectiu:

El nostre objectiu és la formació personalitzada, mitjançant cursos en línia i cursos a distància, adreçats a professionals del sector empresarial ia totes aquelles persones interessades a adquirir els coneixements propis que requereixen les empreses per desenvolupar-se millor en la seva actual ocupació i tenir oportunitat de promocionar-se professionalment .


El nostre Mètode:

AULA EMPRESARIAL posa a disposició dels alumnes plans de formació empresarial eminentment pràctics i didàctics, oferint als nostres alumnes qualitat i servei.
A l'alumne matriculat se li assigna un tutor que programarà els exercicis de seguiment i d'avaluació que garanteixen la correcta assimilació del contingut del curs. El professor, mitjançant atenció personalitzada, orientarà l'alumne perquè obtingui el màxim aprofitament de la matèria realitzada.

L'alumne podrà accedir a l'àrea d'alumnes de la nostra pàgina web. Rebrà un CD amb el contingut del curs, a més de rebre les carpetes amb el temari en format paper.

Cada alumne segueix el seu propi ritme en funció del seu temps disponible i consulta amb els seus professors tot allò que consideri convenient. La superació de totes les avaluacions dóna dret a l'obtenció del corresponent diploma acreditatiu d'haver realitzat satisfactòriament els seus estudis.

La relació entre alumne i tutor pot fer a través de correu electrònic, correu postal, telèfon, etc.

El material didàctic està especialment dissenyat i creat per especialistes en cada matèria per a l'ensenyament a distància, de manera que la seva redacció i contingut siguin perfectament assimilables per l'alumne. Els exercicis d'autoavaluació permeten a l'alumne conèixer el seu grau d'aprofitament del curs.

En AULA EMPRESARIAL donem molta importància a la figura del tutor, decisiu en l'ensenyament a distància, coordinant, encoratjant, assessorant i dirigint de manera personal i directa els estudis de l'alumne.


Diploma acreditatiu

L'alumne ha d'enviar, de forma regular, els exercicis programats pel tutor, que són corregits pel professorat i retornats a l'alumne, perquè pugui repassar els conceptes i assimilar millor la matèria.

El Diploma acreditatiu és el reconeixement que l'alumne ha superat i assimilat les matèries del Curs o Màster.
    AULA Empresarial
  • AULA Empresarial
    C/ Beethoven, 8, 6º 1ª08021 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te