Serveis

Campus virtual

Descripció del centre

AULA EMPRESARIAL és un Centre d'Estudis al servei dels alumnes, que garanteix un Ensenyament de Qualitat, amb textos permanentment actualitzats, amb professors experts en cada matèria i amb una atenció docent personalitzada per a cada alumne.

AULA EMPRESARIAL està formada per professionals amb titulació universitària i amb especialització en les matèries que imparteixen.

En AULA EMPRESARIAL, no només valorem l'experiència docent dels seus professors, sinó també l'experiència en el sector privat, que hagin desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit empresarial.

El nostre Centre compta amb la col · laboració de nombrosos Centres Professionals que ens ajuden a mantenir un nivell de formació constantment actualitzat.


El nostre objectiu:

El nostre objectiu és la formació personalitzada, mitjançant cursos en línia i cursos a distància, adreçats a professionals del sector empresarial ia totes aquelles persones interessades a adquirir els coneixements propis que requereixen les empreses per desenvolupar-se millor en la seva actual ocupació i tenir oportunitat de promocionar-se professionalment .


El nostre Mètode:

AULA EMPRESARIAL posa a disposició dels alumnes plans de formació empresarial eminentment pràctics i didàctics, oferint als nostres alumnes qualitat i servei.
A l'alumne matriculat se li assigna un tutor que programarà els exercicis de seguiment i d'avaluació que garanteixen la correcta assimilació del contingut del curs. El professor, mitjançant atenció personalitzada, orientarà l'alumne perquè obtingui el màxim aprofitament de la matèria realitzada.

L'alumne podrà accedir a l'àrea d'alumnes de la nostra pàgina web. Rebrà un CD amb el contingut del curs, a més de rebre les carpetes amb el temari en format paper.

Cada alumne segueix el seu propi ritme en funció del seu temps disponible i consulta amb els seus professors tot allò que consideri convenient. La superació de totes les avaluacions dóna dret a l'obtenció del corresponent diploma acreditatiu d'haver realitzat satisfactòriament els seus estudis.

La relació entre alumne i tutor pot fer a través de correu electrònic, correu postal, telèfon, etc.

El material didàctic està especialment dissenyat i creat per especialistes en cada matèria per a l'ensenyament a distància, de manera que la seva redacció i contingut siguin perfectament assimilables per l'alumne. Els exercicis d'autoavaluació permeten a l'alumne conèixer el seu grau d'aprofitament del curs.

En AULA EMPRESARIAL donem molta importància a la figura del tutor, decisiu en l'ensenyament a distància, coordinant, encoratjant, assessorant i dirigint de manera personal i directa els estudis de l'alumne.


Diploma acreditatiu

L'alumne ha d'enviar, de forma regular, els exercicis programats pel tutor, que són corregits pel professorat i retornats a l'alumne, perquè pugui repassar els conceptes i assimilar millor la matèria.

El Diploma acreditatiu és el reconeixement que l'alumne ha superat i assimilat les matèries del Curs o Màster.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
El nostre model de formació dóna resposta a la creixent demanda de flexibilitat, optimització del temps i accés a la informació oferint als alumnes una aula virtual quan i des del lloc que vulguis.
Experiència
AULA Empresarial és un Centre de Formació presencial i a Distància, amb una àmplia experiència. El nostre principal actiu són les persones: professors i professionals de l'àrea empresarial que generen projectes i iniciatives al servei d'una formació excel·lent, per proporcionar un ensenyament pràctic presencial per Internet, a Distància i On-line.
Què ofereix aquest centre
T'oferim les millors solucions perquè et formes.

Cursos més populars

Campus i seus

AULA Empresarial
C/ Beethoven, 8, 6º 1ª 08021 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X