Aula Tutor S.L.

Sol·licita més informació
Aula Tutor S.L.
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Aula Tutor és un centre de formació especialitzat en la preparació dels exàmens i cursos professionals. 

L'objectiu de la preparació d'alguns exàmens és la superació de les proves selectives per obtenir una plaça d'Administració Pública (hores de treball segura i compatible amb la vida familiar i salaris dignes.) 

Els cursos de formació professional estan orientats per obtenir documents oficials i també per millorar el treball dels nostres alumnes. 

La metodologia d'estudi adaptat a les necessitats de cada alumne a través de classes, individuals o en grup, i la distància. 

aprenentatge semi-cura i la distància, és a dir, el sistema educatiu és mixt o d'aprenentatge combinat, adaptable a tots els temps i respon a les necessitats de la majoria dels estudiants. 

Aula Tutor compta amb un gran equip de professionals altament qualificats que són el punt fort del centre: l'experiència i dedicació per ajudar els estudiants a assolir les més altes qualificacions. 

La nostra acadèmia s'especialitza en 

• L'oposició als consells, tots els nivells
• L'oposició al Govern - Cos auxiliar júnior, del Contenciós Administratiu, de Servei Tècnic Penitentiary.Management també el cos, part superior del cos i el cos de graduats.
• Oposicions forces de seguretat - La policia català, bombers, agents rurals, policies locals i altres
• Exàmens Nacionals: Ajudant de Procediments Judicials de procediment, de procediment de gestió, assistent administrativa de l'Estat, l'administració de l'Estat, la seguretat Cossos de l'Estat.
    Aula Tutor S.L.
  • Aula Tutor S.L.
    Rambla Cataluña 60, 5ª planta08007 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te